Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodába tornára milyen tornaci...

Óvodába tornára milyen tornacipőt vettél gyermekednek?

Figyelt kérdés

Itt az ovónők kihangsúlyozták,hogy magasszárú,bokafogósat kérne!

Ezt néztem ki,szerintetek jó: [link]

Csak azt nemtudom,hogy ez jó lehet?Csak abból indulok ki hogy nekem is van hasonló tornacipőm meg férjemnek is és kb fél év alatt féloldalasra kitapossuk pedig nincs semmi baja a lábunknak tehát ezek a cipők nem tarthatnak annyira sztem!

Írjatok véleményt vagy ti is linkelhettek milyet vettetek!

2013. szept. 5. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:

nem ez tuti nem jó ha olyat kértek, ez nem bokafogos.

de teljesen furi hogy ovodába ilyet kérnek.

Nálunk pont hogy a kis könnyü tutyit kértek. vagy gumitalpú zoknit. a tornaermekbe itt cipöbe be sem lehet menni.(más kisgyerekes dolgokra sem).

[link]

ilyet kértek, ennek könnyü gumi a talpa.

2013. szept. 5. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
nálunk nem szóltak bele,hogy milyet vegyünk. de én sima tornacipőt vettem. csak arra figyeltem,hogy tépőzáras legyen,mert azt gyorsabb és egyszerűbb volt felvennie
2013. szept. 5. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk meg kikötötték a kiscsoportba (mikor itt még a cipőfelvétel sem megy mindig), hogy KIZÁRÓLAG hagyományos fűzős tornacipőt fogadnak el. Eredmény: tornaórán esett kellt minden harmadik gyerek mert kioldódott a füző és taposták egymáson....... nem is értem.....a tépőzáras sokkal praktikusabb, sőt szerintem jobban is fogná.

Azért gáz, hogy ki van kötve mi milyen lehet....(

2013. szept. 5. 15:40
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,igazatok van tépőzáras jobb lesz neki!Keresek olyat!
2013. szept. 6. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!