Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oviban/bölcsiben milyen kinti...

Oviban/bölcsiben milyen kinti játszós cipője/szandálja van a gyermekednek?

Figyelt kérdés

Most kezdte a bölcsit,bentre van egy d.d step szandija. Olyan hamar jött a meleg,hogy lassan kintre is az kell. Tehát vennem kell egyet,amiban jár, de a bölcsibe kinn is játszani kellene valamiben.

Ti megveszitek mindig a drága márkásat? Vagy hol vesztek? Milyet?

Megmondom őszinten kínait nem igen szeretnék ráadni, ma betévedtem ugyan, láttam szép szandikat, de a talpa betonkeméyn volt, és tiszta műanyag, amiba totál beleizzad a lába:(

2013. ápr. 25. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálunk abban megy ki a gyerek az udvarra, amiben hozzuk-visszük őt = tehát az is jóféle cipő. Utána egész délután még abban van a játszótéren.
2013. ápr. 25. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam lába is nagyon izzad, a kínai ezért szóba se jön, ráadásul neki gyógycipő kell, mert bedől a lába. Alapból ez azt jelenti, hogy itthonra benti, oviba benti sarokdöntött gyógyszanda. 10 ezer körül párja. Aztán van egy átmeneti gyógycipő, amibe visszük az oviba, boltba, orvoshoz stb. És van egy itthoni kinti játszósa, és egy bölcsis kinti játszósa, amit el lehet motorozni. Ezt általában deichmannba vesszük, ott jó áron, van jó minőség szerintem. Nemrég vettünk neki erre a célra még nem teljesen nyitott szandit, tehát aminek az orra és a sarka is zárt, de oldalt és a lábfej részen vannak lyukak. Mivel ez nem túl hosszú időt van rajta és szétmotorozná, nem gyógy. Ha kicsit melegebb lesz, szintén innen lesz ilyen de nyitott szandi.
2013. ápr. 25. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Most egy nyitottabb D.D.Step cipője van, abban viszem, az az udvari cipője is. (Tartok a bölcsiben cipőápolót, ha megyünk esetleg boltba, vagy valahova, akkor megpucolom.)

A nyári meg egy zárt orrú Elefanten szandi. Tavaly még nem volt bölcsis, de ilyen Elefanten szandija volt itthonra játszósnak. Horda májustól szeptemberig, semmi de semmi baja nincs annak a cipőnek, pedig nyúzta. Én ezért veszem meg inkább a drágát, mert tudom, hogy ez kibírja a szezont.

2013. ápr. 25. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi is pont úgy csináljuk, ahogy az első válaszoló írta.

Van egy nagyon jó minőségű szandálcipője a kislányomnak, kívül belül bőr, Falcon márkájú, tépőzáras, könnyen felvehető.

Ez a játszós, bemenős és hazajövős, és bölcsis udvari cipő.

Starpabíró, nagyon bevált.

2013. ápr. 25. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Fiam most ezt nyúzza ugyanolyan formában, mint az 1. válaszoló gyermeke.

2013. ápr. 25. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Amibe megy oviba, az a kinti játszós cipője is. Felesleges drágát venni, el fogsz ájulni, hogy hogy fog kinézni... Olcsó is jó, amit egy szezon alatt úgyis kinő és széthord---
2013. ápr. 26. 01:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egy olcso cipőt vetem neki az aldiban ,bölcsibe ,játszora,tökéletes ,ugy is szétmotoroza a cipö orrát ,szandija sem lesz valami drága darabb mert ugy is kinövi szeptembere.
2013. ápr. 29. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!