Lehet tenni valamit, ha most kaptam munkát, a bölcsiben meg közölték, hogy nincs hely és nem tudják felvenni a lányomat?
1 éve írattam be, azt mondták h lesz helye. Munkát kaptam, el is kezdtem dolgozni. Addig anyukám vigyázott a kislányomra, ma meg mentünk jelentkezni a bölcsiben és jött a pofon. Muszáj dolgoznom, nem hagyhatom ott. Csak így anyával kell hogy legyen, amikor dolgozok :( Persze tök jól el vannak, a lányom nagyon mamás. Összeszokott páros ők. De mégsem ez a rendje, hogy anyukám "nevelje" őt, nem neki szültem. Nem ártana neki a közösség sem. Aug. 22-től veszik fel, tehát csak a következő évben, így 4 hónapot anyával kell lennie. Persze 7végén Apával, ha éppen akkor kell mennem.
Vagy van valami lehetőség? Ahol reklamálni lehet például?
Beiratkozáskor mondta, hogy van munkád és viszel munkáltatói igazolást?
Személy szerint ha megteheted a nagyinál sokkal jobb helye van mint egy bölcsiben. Ekkora gyereknek az ég világon semmi szüksége bölcsire ha nem létszükséglet.
"nem neki szültem"
Hanem a bölcsinek? :) Ne sértődj meg nem akarlak bántani, hidd el csak jobb a nagyival.
"De mégsem ez a rendje, hogy anyukám "nevelje" őt, nem neki szültem." -- meg nem is a bölcsinek!
Ha elvannak, miért nem jó? Majd augusztusban megy bölcsibe. Mást úgysem tudsz csinálni, akkor mi a gond?
Reklamálni lehet, csak nem érdemes, mert ha nincs hely, nem fognak kivágni egy gyereket azért, hogy a tiédnek meg legyen. Fogadd el. Örülj, hogy augusztusban mehet. Más még oviba sem mehet három évesen, mert ott sincs hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!