Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet tenni valamit, ha most...

Lehet tenni valamit, ha most kaptam munkát, a bölcsiben meg közölték, hogy nincs hely és nem tudják felvenni a lányomat?

Figyelt kérdés

1 éve írattam be, azt mondták h lesz helye. Munkát kaptam, el is kezdtem dolgozni. Addig anyukám vigyázott a kislányomra, ma meg mentünk jelentkezni a bölcsiben és jött a pofon. Muszáj dolgoznom, nem hagyhatom ott. Csak így anyával kell hogy legyen, amikor dolgozok :( Persze tök jól el vannak, a lányom nagyon mamás. Összeszokott páros ők. De mégsem ez a rendje, hogy anyukám "nevelje" őt, nem neki szültem. Nem ártana neki a közösség sem. Aug. 22-től veszik fel, tehát csak a következő évben, így 4 hónapot anyával kell lennie. Persze 7végén Apával, ha éppen akkor kell mennem.

Vagy van valami lehetőség? Ahol reklamálni lehet például?

2013. ápr. 22. 22:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A fenntartónak írhattok, de mire elbírálják letelik a 4 hónap...meg hát a helyhiány az olyan, hogy arra mindig hivatkozhatnak, nem valószínű hogy mégis felveszik előbb. Sajnos csak a magánbölcsi a másik megoldás, ha nem akarod anyukádra hagyni erre az időre. (Amúgy nálunk az önkormányzati alapítványi bölcsi drágább mint a magán...)
2013. ápr. 22. 22:21
 2/14 Jégtánc ***** válasza:
Önkormányzatnál tudsz reklamálni,érdemes pár kört futni.
2013. ápr. 22. 22:22
 3/14 anonim ***** válasza:
57%

Beiratkozáskor mondta, hogy van munkád és viszel munkáltatói igazolást?

Személy szerint ha megteheted a nagyinál sokkal jobb helye van mint egy bölcsiben. Ekkora gyereknek az ég világon semmi szüksége bölcsire ha nem létszükséglet.

"nem neki szültem"

Hanem a bölcsinek? :) Ne sértődj meg nem akarlak bántani, hidd el csak jobb a nagyival.

2013. ápr. 22. 22:22
 4/14 anonim ***** válasza:
52%

"De mégsem ez a rendje, hogy anyukám "nevelje" őt, nem neki szültem." -- meg nem is a bölcsinek!

Ha elvannak, miért nem jó? Majd augusztusban megy bölcsibe. Mást úgysem tudsz csinálni, akkor mi a gond?

Reklamálni lehet, csak nem érdemes, mert ha nincs hely, nem fognak kivágni egy gyereket azért, hogy a tiédnek meg legyen. Fogadd el. Örülj, hogy augusztusban mehet. Más még oviba sem mehet három évesen, mert ott sincs hely.

2013. ápr. 22. 22:24
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
A nyári időszak amúgy is laza a bölcsiben. Ráadásul általában már 5 hétig zárva is vannak.
2013. ápr. 22. 22:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Én szülés előtt munkanélküli lettem, így nem tudtam h mikor lesz munkám. De mindig mondták, hogy ha lesz, akkor szóljak és menjünk. Hát most hirtelen lett, szóltam és mentünk. Hiába vittem ma munkáltatóit.
2013. ápr. 22. 22:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd a fenébe. Legalább a nagyi megkapja helyetted a gyes.
2013. ápr. 22. 22:27
 8/14 A kérdező kommentje:
Igazából a "rászorulókon" akadtam ki nagyon! Aki potyogtatja a gyerekeket, alap meg nincs neki. Felveszik a szerencsétlent, mert jobb helye van a bölcsiben mint otthon. Akinek meg mindkét szülő 8 órában dolgozik/dolgozna, az meg mehet és oldja meg.
2013. ápr. 22. 22:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen, ezért nem szeretik itt is aki úgy adja a gyerekét bölcsibe, hogy közbe a kicsivel otthon van. Igazából itt is az számít kinek milyen ismertsége van.
2013. ápr. 22. 22:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Én azt mondom ne veszekedj velük, mert igaza van az egyik válaszolónak mire bölcsibe kerülne már rég nyári szünet lesz. Jobb a békesség ha jövőre oda szeretnéd járatni.
2013. ápr. 22. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!