Miben van a gyermeketek oviban/bölcsiben? Megszóltak az óvónénik.
Hetente 2-3 napot délelőtt van a lányom bölcsiben, mert én a tesóval .Már az elején mondták,hogy nem nagyon kell a gyereket kiöltöztetni.
De most rámszóltak,hogy ne vigyem már mindig szép ruhában, mert odakinn összekeni. És láthatom,hogy a legtöbb gyereken melegytő(bolyhos) van és kínai cípő,nem kell a több ezres szandál.
Hát kenje, azért kisgyerek. És amúgy is, ha elmegyünk itthonról szépen felöltöztetm, ott átveszi a nacit kényelmes leggings-re és ha kimennek, egyelőre neki is melegítő(jön a jóidő akkor legg, vagy rövidnadrág. ÉS a lábára egyértelmű,hogy nem akínai vászoncipőt adom 2.5 évesen, ami a bedőlő bokájának nem tenne jót.
Most tényleg akkor baj ha szép(bár nem mindig új ruhákba jár), ha leeszi, kimosom, homokos lesz kimosom.
Koszonom, hogy szolt, katika. Egyenlore nem okoz gondot, hogy kimossam es inkabb sporolok egy jobb cipore amig megtehetem, mert az jobb a labank.
Ennyi
én is normális rendes ruhát/cipőt/szandit adok a gyerekre
nem bolyhost foltost stb..
eddig nem szóltak - végül is az én dolgom ha nem jön ki a spenót folt :-)
Komolyan nem értem őket, tényleg nekik mindegy lenne,mert én mosom.
Arról meg nem én tehetek,hogy a többi szülő melegítőben járatja a gyerekét
Nálunk is ez van. nekem is mondták már nem egyszer hogy jaj sajnos anyuka leette, meg piszkos lett stb. Nem sajnálja a szép ruhát? Nem, nem sajnálom. Utálnám ha szakadt melegítőben lenne egész nap. Örülök neki hogy szép és csinos. Más úgy csinálja meg abban járatja a gyerkőcöt oviba amibe gondolja, én se szólok bele.
Az óvónőknek is mindig elmondom hogy köszönöm hogy aggódnak de ki tudom mosni semmi katasztrófa nem történt. Tudom milyen a lányom (nem egy jó gyerek, földön fűben fetreng leeszi magát stb.) és nem feltételezem hogy egész nap a ruhája mellett áll az óvónő hogy vigyázzon rá hogy tiszta maradjon.
Cipő úgyszintén. Ddstep szandija van benti. Kinti cipője is normális, most kaptunk suppináló betétet is.
Nyugi, az óvónénik csak üzenetet adnak át. Valaki, akivel nagyon jóban vannak, sérelmezte, hogy van egy jólöltözött gyerek(is) Namost, amilyen sötétek, nem küldték el a francba, hanem neked szólnak.. Ez szimpla sz@rkeverés..
A fő motívum az irigység, ez mozgatja az intrikát.
Az igényes eleganciát már gyermekkórtól lehet alkalmazni..Annyi lepukkant ember van.Meg azoknak gyerekük.
Szóval...csak bátran, tessék igényesen öltöztetni.
Látják a kisfiamon, és anno a két lányomon is látták, hogy szépen vannak öltöztetve, általában meg is jegyezték, hogy milyen csinosak, de számomra és számukra is a legfontosabb a kényelem volt.
Én hiába tartom csinosabbnak a kord vagy farmer nadrágokat, ha egyik sem szeretett abban lenni.
Kisfiam az óvodában ilyen nadrágokban, felsőkben van:
5 ös vagyok az a baj hogy a csinos öltöztetésről sokaknak vmi merev báliruha meg lakkcipő jut eszébe...
az én lányom leggingsben vagy harisnyában volt/van bent a csoportszobában fölötte szoknya vagy tunika.
Kintre bélelt PUHA farmer vagy puha szintén bélelt kordnaci.
Kis csinos puha kényelmes felsők tunikák, a szandálja a létező legkényelmesebb.
Ezekbe a holmikba ugyanúgy lehet csúszni mászni mint bármi másban.
Merev farmert vagy báliruhát nyilván nem adok rá. A melegítő meg a csilli villi ünneplő között van normális öltöztetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!