Miben van a gyermeketek oviban/bölcsiben? Megszóltak az óvónénik.
Hetente 2-3 napot délelőtt van a lányom bölcsiben, mert én a tesóval .Már az elején mondták,hogy nem nagyon kell a gyereket kiöltöztetni.
De most rámszóltak,hogy ne vigyem már mindig szép ruhában, mert odakinn összekeni. És láthatom,hogy a legtöbb gyereken melegytő(bolyhos) van és kínai cípő,nem kell a több ezres szandál.
Hát kenje, azért kisgyerek. És amúgy is, ha elmegyünk itthonról szépen felöltöztetm, ott átveszi a nacit kényelmes leggings-re és ha kimennek, egyelőre neki is melegítő(jön a jóidő akkor legg, vagy rövidnadrág. ÉS a lábára egyértelmű,hogy nem akínai vászoncipőt adom 2.5 évesen, ami a bedőlő bokájának nem tenne jót.
Most tényleg akkor baj ha szép(bár nem mindig új ruhákba jár), ha leeszi, kimosom, homokos lesz kimosom.
Én kisfiam se kínaiba jár,de melegítőnaciba,m azt találom kényelmesnek.De abból is van szép és ízlésesen fel lehet öltöztetni!Valóban nem kell a bolyhos,kopott,azt én se adok rá.Meg mindig figyelek a színekre is,h összeillő legyen.Szokták is mondani a bölibe,h milyen csinos mindig,bár sokszor leeszi a ruháját,akkor meg nevetnek neki,m ő közli,h nem baj,majd Anya kimossa.És így is van!!!
Egyébként az egész összefüggést nem igazán értem,mert a bolyhos,kopott melegítőből is kell vhogy szedni a fűfoltot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!