Mennyi idősen vásárolt először egyedül a gyermeketek? Mármint úgy, hogy mondjuk ott voltatok a közelben, de ő ment oda, ő vette meg és fizette ki?
Hát...
nekem 12 éves koromban engedték meg,hogy vásároljak egyedül az üzletben,de csak azért mert nem tudtam olyan jól beszélni románul,mivel én ott lakom,de ha magyarul kellett volna beszélni kb. már 7-8 évesen is megengedték volna.
2,5 éves volt a fiam,amikor egyedül bement a pogácsás nénihez (fornettis),kiválasztotta,hogy mit kér,kifizette,elvette a visszajárót,és kijött
én a bolt előtt voltam
azóta is rendszeresen egyedül megy be ide
Először 4 évesen a kis ovistársammal mentem be egy boltba, kenyeret kellett vennünk. :)
17/L
Húúú,ahogy látom mindenki korán kezdte:)!
A fiam másodikos,elsős volt,amikor először egyedül beküldtem a lidl-be ,hogy vegyen magának tízórait,én előtte megvártam.
5 éves volt a nagyobbik fiam, amikor ő kért magának fagyit és ő fizette ki egyedül. Persze én is a közelben voltam.
Ja meg a postán szoktuk az csinálni, még a kicsivel is, hogy ő adja oda a csekkeket/leveleket meg a pénzt, de ez ugye nem igazi vásárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!