Miben van a gyermeketek oviban/bölcsiben? Megszóltak az óvónénik.
Hetente 2-3 napot délelőtt van a lányom bölcsiben, mert én a tesóval .Már az elején mondták,hogy nem nagyon kell a gyereket kiöltöztetni.
De most rámszóltak,hogy ne vigyem már mindig szép ruhában, mert odakinn összekeni. És láthatom,hogy a legtöbb gyereken melegytő(bolyhos) van és kínai cípő,nem kell a több ezres szandál.
Hát kenje, azért kisgyerek. És amúgy is, ha elmegyünk itthonról szépen felöltöztetm, ott átveszi a nacit kényelmes leggings-re és ha kimennek, egyelőre neki is melegítő(jön a jóidő akkor legg, vagy rövidnadrág. ÉS a lábára egyértelmű,hogy nem akínai vászoncipőt adom 2.5 évesen, ami a bedőlő bokájának nem tenne jót.
Most tényleg akkor baj ha szép(bár nem mindig új ruhákba jár), ha leeszi, kimosom, homokos lesz kimosom.
az én fiam bent melegítőben van,olyanban,amit belinkelt az egyik válaszoló(scamp),és a pólói,hosszú ujjú pólói is legtöbbje scamp,vagy valami szép ruha
nem mi vagyunk a ruháért,hanem az értünk.foltos lesz?kimosom mosószappannal a foltot,aztán mehet a gépbe.nem volt még folt,amit ne hozott volna ki.kínai cipőt soha nem adtam rá,és nem is fogok,inkább nem eszek
kint a puha fajtájú farmerban van,vagy valami erősebb anyagú melegítőben,ami nem kinyúlt,foltos,bolyhos,hanem normális állapotú
én itthonra sem adok rá kopott,foltos,bolyhos ruhát,ahogy én sem veszek fel ilyeneket
manapság fillérekből lehet jól öltözni,bár én most egy vagyont költöttem a fiam tavaszi,nyári ruhatárára,mert mindent a scamptől rendeltem
látom az igénytelen kopott foltos bolyhos melegítősök jól lepontoztak.egészségükre
ja és hordjátok a kínai cipőt.hajrá!!!!
Köszönöm mindnekinek!
Én is ezen a véleméyen vagyok, használjuk, kimossuk.
És amikor azt modnom,hogy csinibe volt a lányom, akkor ne fodros ruhára és lakkcipőre gondoljatok.
HAnem pl. legg +tunika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!