Mi a jele a gyermekednek az óvodában/bölcsiben? és mi volt a tiéd/párodé annak idején?
Figyelt kérdés
A kisfiam csak novemberben kezd, a jelét még nem tudjuk. az enyém alma volt, a férjemét megkérdezem este, ha hazajön :-D2012. aug. 16. 13:51
1/29 anonim válasza:
A lányomé cicafej volt, a fiamé gomba.
Az enyém az egyik oviban dominó, költöztünk, a másik oviban házikó lett. A férjemét nem tudom. :)
2/29 anonim válasza:
A fiam jele a papírsárkány.
Az enyém asztal volt, a páromé hóember.
3/29 anonim válasza:
Lányom csak jövőre megy,kíváncsi vagyok mi lesz neki :)
Nekem tulipán volt, a férjemét elfelejtettem,pedig mondta! Huhh,most ezen fogok agyalni amíg haza nem ér! :D
4/29 anonim válasza:
A fiamé pöttyös labda.
Az enyém napocska volt, a férjemé gyertya.:)
5/29 anonim válasza:
Az enyém pillangó volt, a férjemét elfelejtettem, pedig ő is mondta.
6/29 anonim válasza:
Az enyém cica volt, a férjemet ha hazaér megkérdezem:)
A kisfiamé dömper a bölcsiben.
7/29 anonim válasza:
Az én kisfiam még csak decemberben születik, de muszáj hozzá szólnom, mert nekem olyan jelem volt amit senki nem akar elhinni, pedig tényleg ez volt. Mégpedig egy pár virsli. :DDD Érdekes akkor nem tartottam furcsának, de így felnőtt fejjel nem értem. Tényleg nem volt semmi ennél értelmesebb amit ki tudtak találni? :)
8/29 anonim válasza:
A férjem nem volt óvodás... enyém cseresznye. Nagylányomé napocska, kisebbiké esernyő, kisfiamé piros autó.
9/29 anonim válasza:
Enyém házikó, páromé most nem ugrik be, pedig mondta már, majd este megkérdem. Ovis gyerekem még nincs, de húgom jele cica. Másiké Csillag és Szív is volt.
10/29 anonim válasza:
lányomé fagyi, enyém kesztyű, páromé kifli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!