Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a jele a gyermekednek az...

Mi a jele a gyermekednek az óvodában/bölcsiben? és mi volt a tiéd/párodé annak idején?

Figyelt kérdés
A kisfiam csak novemberben kezd, a jelét még nem tudjuk. az enyém alma volt, a férjemét megkérdezem este, ha hazajön :-D
2012. aug. 16. 13:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Az enyém lufi, a kislányomé is lufi :DDD A férjemé azt hiszem labda!
2012. aug. 25. 14:52
 22/29 A kérdező kommentje:
Végre a kisfiamét is megtudtuk, csigabiga lesz a jele :-))
2012. aug. 26. 15:34
 23/29 anonim ***** válasza:

A kisfiamé is csigabiga lesz, de egyeztetek Apával, mert úgy emlékszem neki az volt a jele. Nálunk lehet választani a bölcsiben, csak ne egyezzen meg. :)

Az enyém üveg volt - az se jobb mint a virsli.

2012. aug. 26. 16:09
 24/29 A kérdező kommentje:

hogy érted, hogy ne egyezzen meg? hogy ne legyen ugyanaz, mint másé? :-)

az öcsémnek oviban, az évvesztes csopiban ugyanaz volt a jele, mint a szomszéd kislánynak, aki a csoporttársa volt és hogy ne kelljen mindent újrahímezgetni jelekkel, ezért az öcsémé zöldalma, a leányzóé meg piros alma lett :-D persze szerintem így is keveredhettek picit a dolgok, mert az öcsém legtöbb holmija pirosalmás volt, mert a mi dolgaink (én és a húgom) nagy részét örökölte, de amúgy is szomszédok voltunk, messzire nem keveredtek a dolgok, meg hát inkább a gyerekeket nem akarták összezavarni, hogy ugyanaz az ovi, mégis más jele legyen, akkor már vigyék végig mindketten az évvesztes csoportban is :-)

2012. aug. 27. 14:06
 25/29 anonim ***** válasza:
Aha, igen úgy értettem. Mozdonyt akartam választani, Kisfiam kedvence, de sajnos az már másik Kisfiú jele. Így Apa jele lesz csigabiga.
2012. aug. 27. 15:00
 26/29 anonim ***** válasza:
Én perec voltam, a kisfiamnak létrát választottam. Hazaérve kiderült, hogy a férjemnek is létra volt a jele. Soha nem beszéltünk erről, teljesen véletlenül alakult így. Nekem az volt a fontos, hogy könnyen lerajzolható jel legyen. :) Számomra. :(
2012. aug. 28. 22:24
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Kedves virslis! Köszönöm neked ezt az estét! :))))
2012. aug. 28. 22:25
 28/29 anonim ***** válasza:
cseresznye
2012. aug. 28. 22:51
 29/29 anonim ***** válasza:

a fiamé a bölcsiben kosár,oviban dobókocka lesz.

az enyém gomba volt,Kereszanyjáé szilva,unokatesóé vödör bölcsiben és oviban is.az apjáét nem tudjuk

2012. aug. 29. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!