Van rajtam kívül meg olyan Anyuka aki messzire viszi a gyereket oviba gyalog?
Kistesó gondolom babakocsiban van, tehát jól felöltözteted és esővédőt teszel rá, ha esik vagy havazik.
A hidegben meleg ruha, esőben esőkabát, gumicsizma, esetleg plusz esernyő szükséges. Mindig legyen nálatok csereruha, főleg zokni és nadrág, télen inkább vidd el az overallt, legyen kettő (Oviban és otthon is), az hideg és eső/hó ellen is véd. Nincs a gyerek cukorból, és ez nem nagy távolság, fél óra, nem?
Amiatt jobban aggódnék, hogy a babakocsi hogy megy el a hóban, ha nem takarítják az utakat, rábíznám addig valamelyik szomszédra a kicsit, míg a naggyal elmegyek oviba.
1,4 km annyira nem is sok.
2,5 km-re van az ovi,mellette a munkahelyem,mi legtöbbször sétálunk,vagyis én sétálok,a kisfiam motorozik.Gyorsabban ott vagyunk,mint busszal.Télen viszont buszozunk,de csak miattam,ő simán élvezné,ha szánkón húznám :)
Nagyon köszönöm a válaszokat!!
Látom, hogy nem vagyok egyedül.
Én csak attól félek, hogy hidegben, zord időben a kicsi ugye több mint 1 órát lesz kint, de majd bevacakolom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!