Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Van rajtam kívül meg olyan...

Van rajtam kívül meg olyan Anyuka aki messzire viszi a gyereket oviba gyalog?

Figyelt kérdés
Esőben hogy oldod meg? Nem tartasz a téli zord idotol? Fiamat 1,4km re lévő oviba hordók gyalog, ami ugye 5,6km egy nap! Nem tudom télen hogy oldom majd meg. Autó lenne csak nincs jogsim, eddig nem kellett, idén kezdem majd de mire meglesz az több hónap! Ja es az 1 éves kistesoval sétáltunk minden nap!
2013. szept. 13. 09:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Kistesó gondolom babakocsiban van, tehát jól felöltözteted és esővédőt teszel rá, ha esik vagy havazik.

A hidegben meleg ruha, esőben esőkabát, gumicsizma, esetleg plusz esernyő szükséges. Mindig legyen nálatok csereruha, főleg zokni és nadrág, télen inkább vidd el az overallt, legyen kettő (Oviban és otthon is), az hideg és eső/hó ellen is véd. Nincs a gyerek cukorból, és ez nem nagy távolság, fél óra, nem?

Amiatt jobban aggódnék, hogy a babakocsi hogy megy el a hóban, ha nem takarítják az utakat, rábíznám addig valamelyik szomszédra a kicsit, míg a naggyal elmegyek oviba.

2013. szept. 13. 09:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja és ha gumicsizmában megy a gyerek, azért rendes cipőt vigyél neki, hátha udvarra kimennek és már nem esik.
2013. szept. 13. 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Én bölcsibe vittem olyan nekem fél órányira gyalog a gyerekem, ami vele inkább 50 perc volt. Ha viharos szél fújt vagy nagy volt a zuhé, legalább az egyik irányba vettem egy jegyet tömegközlekedni (bár az is ennyi idő a várakozással), ez kb. havonta 1-2x fordult elő. De egyébként élveztük a sétákat együtt, sok volt a látnivaló, ja és vittem neki futóbiciklit... Az ovi szerencsére már közelebb van.
2013. szept. 13. 09:38
 4/9 anonim ***** válasza:

1,4 km annyira nem is sok.

2,5 km-re van az ovi,mellette a munkahelyem,mi legtöbbször sétálunk,vagyis én sétálok,a kisfiam motorozik.Gyorsabban ott vagyunk,mint busszal.Télen viszont buszozunk,de csak miattam,ő simán élvezné,ha szánkón húznám :)

2013. szept. 13. 09:56
 5/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok: tényleg, mi is szánkóval mentünk néha - nagyon jó buli volt :)
2013. szept. 13. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:
1,4km? Az nem is sok! :o
2013. szept. 13. 14:34
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!!

Látom, hogy nem vagyok egyedül.

Én csak attól félek, hogy hidegben, zord időben a kicsi ugye több mint 1 órát lesz kint, de majd bevacakolom.:)

2013. szept. 13. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Bölcsibe napi 2 villamos megállonyit gyalogoltunk ,az ovi csak 1 villamos megállora van ,napi 2x teszük meg ezt gyalog .
2013. szept. 13. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:
biciklivel?
2014. nov. 22. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!