Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Csak így ilyen könnyű leadni...

Csak így ilyen könnyű leadni a gyereket?

Figyelt kérdés
Az ismerősöm3 hónapja szült a 2.5 éves lányát egész napra óvoda hagyja lánya egész nap negatív rosszalkodik ír külföldi. Az én lányom 3 éves 7 hos tesoja van de ebéd után hazajön! Mekkora lelki teher lett a lánynak hogy egész napra először az anyja
2013. szept. 6. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Akkor ezt most írd le normálisan is, mert eléggé zavaros.

Az én lányom szeret az oviban aludni, nem szoktam elhozni ebéd után, csak pénteken, pedig megtehetném. A mi ovinkban ez nem is szokás, akinek tesó is van otthon, az általában fél4-re, uzsi után megy a gyerekért.

2013. szept. 6. 10:15
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Semmilyen akinek nincs második gyereke annak ott kell hagyni ha nem akarja, hogy kirúgják a munkahelyéről. Neked is ezt kell majd csinálnod a másodikkal, hisz dolgozni akkor is kell ha gyereked van.
2013. szept. 6. 10:15
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
te egy szuperanya vagy! Veregesd vállon magadat!
2013. szept. 6. 10:24
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Semmi baja nem lesz a gyereknek,dackorszak,rosszalkodik,ezzel jár.
2013. szept. 6. 10:27
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

Én is és tesóm is jártunk bölcsibe,oviba úgy,hogy egész nap ott voltunk. Anyunak vissza kellett mennie dolgozni. Semmiféle lelki törésünk nem lett, szerettünk bölcsibe / oviba járni!

Baromi nagy lelki teher lehet a gyereknek tényleg, hogy egész nap gyerekek között van, ahol játszhat, stb.

Majd ha iskolába megy a gyerek, akkor is ott kell hagyni egész napra.

7 hós gyerekem van, de ha vissza kell mennem dolgozni esetleg 2 éves korában, én nem vágok eret magamon, h le kell adni, szerintem tök jó helye lesz a kis barátai között. Nem akarom, h 15 éves korában is a szoknyám szélén üljön. Ezer meg ezer gyerek jár bölcsibe, oviba és nem lelki bajosok!

2013. szept. 6. 10:29
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem bír egyszerre két gyerekkel. Van igy meg par ember a világon. Mi közöd hozza amúgy?
2013. szept. 6. 10:31
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

Húúú de nagy dolog h otthagyja. Kíváncsi leszek te majd mit fogsz tenni. Könnyű ujjal mutogatni a másikra. Bírom az ilyen anyákat. Másba látja a rosszat holott azt se tudja miért hagyja ott. GOndolom nem azért mert nem szereti. És h rosszalkodik na bumm melyik gyerek nem?

Először inkább azzal foglalkozhatnál h megtanulsz értelmes emberi nyelven írni. Szánalom az ilyen nő. Ki tudnak nagyon akasztani.

2013. szept. 6. 10:51
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
kislányom bölcsis volt, egésznap a bölcsibe volt ,semmi baja nem lett tőle most oviba jár szeret oda járni a héten még haza jöhetett ebéd után de jövöhéten már valoszinű ott alszik .
2013. szept. 6. 12:06
 9/12 anonim ***** válasza:

MIkor az én fiam ment az oviba, akkor én is otthon voltam a kisebbikkel, sőt várandós voltam a legkisebbel. Ettől függetelnül a beszoktatás után rögtön egész napos volt a fiam. Nem azrét, mert nem bírtam volna vele itthon, hanem mert ott nyugodtabban tudott aludni, mint itthon, másrészt meg szerette is. 3kor kelnek, utánna uzsonna, bár legtöbbször már azt is itthon eszi meg. Szóval mi alvás után, vagy uzsonna után szoktuk elhozni. Pénteken pedig általában délben megyünk érte.

Most megy a középső az oviba, és a beszokás után szintén egész napos lesz ő is.

Mindenki úgy csinálja ezt, hogy nekik jó!

Nem kell egyből ilyen rosszindulatúnak lenni, vagy egyből azt feltételezni, hogy milyen rossz anya-szülő az, akinek még az oviban is alszik a gyereke.

2013. szept. 6. 13:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz más gyerekével, mindenkinek a saját dolga, hogy hogyan csinálja. Te úgy csinálod a sajátodnál, ahogy akarod, de más gyereknevelésébe semmi jogod beleszólni! Durrogj magadban.
2013. szept. 6. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!