Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Csak így ilyen könnyű leadni...

Csak így ilyen könnyű leadni a gyereket?

Figyelt kérdés
Az ismerősöm3 hónapja szült a 2.5 éves lányát egész napra óvoda hagyja lánya egész nap negatív rosszalkodik ír külföldi. Az én lányom 3 éves 7 hos tesoja van de ebéd után hazajön! Mekkora lelki teher lett a lánynak hogy egész napra először az anyja
2013. szept. 6. 10:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező nem bántásból írom, de annyira értelmetlen a fogalmazásod, leírnád érthetően, MAGYARUL?!

Szóval az ismerősöd 3 hónapja szült, van egy 2,5 éves lánya, akit az oviban hagy. Ezzel mi a gondod? Én is így tennék, kell akkorra már a gyerektársaság. Az,hogy rossz, más gyerek is az. (negatív, ír, külföldi, nem tudom ezt mire írtad?)

De te is viszed oviba, csak nem egész napra.

És? Te így teszel ő meg úgy, ha nem szólak az oviban, akkor miért lenne baj, hogy egész nap az oviban vagy a gyerek?!

Nem lelki teher a gyereknek, meg kell szokja a közösséget, semmi baja nem lesz. Az enyém is annyi idősen kezdte az ovit, és imádja!

2013. szept. 6. 15:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fenének lett lepontozva az ,aki járt bölcsibe és oviba és akinek a gyereke oda jár?

Ezt legyen szíves, magyarázza már meg a lepontozó!!!!

2013. szept. 6. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!