Ti, hogyan keszitetettek fel a gyereket?
Jovo heten, megy az en fiam is ovodaba 3 es fel eves.
En nagyon felek, mert van 2 gyerek az oviba, amelyikrol tudom, hogy verekednek.Tudom, hogy ott lesz az ovoneni, de megis.
Sztem erre nem kell felkészíteni.
Itt egyenlőre csak te félsz, ne ültesd bele a gyerekbe is a félelmet, ne szólj erről..lehet, hogy semmi ok rá, hisz az óvónők azért vannak ott. A másik, hogy honnak tudod, hogy az a 2 gyerk az oviban is verekedős? lehet, hogy csak a játszón ilyenek, nem
Sok gyerek az oviban tök kis nyuszi(lásd a lányom), utána meg kitombolják magukat...
Próbálj az ovi pozitív részére koncentrálni, és arra felhívni a kisfiad figyelmét, hogy örömmel, és várva induljon erre az izgalmas útra...ne menjen félve!
Néhányszor elsétáltunk az ovi felé, megmutattam a hatalmas parkot, játékokat, (óriási trambulin és medence is van, amiket imád),mondtam neki, hogy rengeteg gyerekkel tud majd játszani. Alig várta, hogy mehessen.
A verekedéssel meg ne foglalkozz, lehet, hogy majd meglökik, megcsípik, stb, az én lányom is túlélte, pedig nála mimózább gyerek nem nagyon van a földön :)
Csak ne lássa Rajtad az aggódást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!