Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hazavinnéd a gyereket oviból...

Hazavinnéd a gyereket oviból ebéd után, ha jelenleg nem dolgozol? Vagy ott altatnád, hogy szokja?

Figyelt kérdés
Ráér akkor ott aludnia,ha már lesz munkám? Vagy rosszabb az,ha megszokja ,hogy hazaviszem,aztán meg ott kell aludnia?
2013. szept. 4. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rosszabb, ha ahhoz szokik, hogy hazaviszed. Altasd ott, uzsi előtt hozd el. Én is így teszem.
2013. szept. 4. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem eleve, ha egy nő nem dolgozik akkor foglalkozzon a gyerekével.

8-10 óra óvoda egy gyereknek olyna mint egy rendes munkahely. Csak idegbeteg lesz tőle.

2013. szept. 4. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Hát a második válaszon kicsit meghökkentem...

Én is azt javasolnám, hogy alvás után hozd el, később nehezebb lesz vele megértetni, hogy miért viszed el később, így viszont hamar beleszokik az új helyzetbe. Ha nehéz a beszoktatás, akkor fokozatosan legyen több ideig. Először elhozhatod alvás előtt egy ideig, és mikor már egyáltalán nem sír, mikor eljössz, és ebédig sem, akkor már ráállhattok az ottalvásra is. Később lehet, annyira megszereti, hogy alvás után is szeretne még játszani a többiekkel.

2013. szept. 4. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam ugyan még nem ovis, de én szívem szerint hazavinném, viszont nagyon nem praktikus ez a verzió, mert ebéd után már fáradt meg álmos, tehát tök nyűg szegénynek amíg hazaér az oviból, aztán vagy elalszik otthon vagy nem, szóval neki fárasztóbb ez a verzió.

De ha nem így lenne, vagy hozzászokna, én haza hoznám ebéd után.

Viszont van egy óvónéni ismerősünk, aki szintén az ott alvást javasolja inkább, a fent említett okok miatt.

Mondjuk ha nem kistesóval vagy otthon, hanem lehet, hogy nemsokára dolgozni mész, akkor lehet, hogy tényleg célszerűbb, ha ott alszik.

De én is nagyon sajnálnám ott hagyni, ha én meg itthon vagyok, szóval ha nem nagy nyűg a gyereknek, akkor lehet én addig elhoznám amíg tudom.

2013. szept. 4. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

Pff 2-es válaszoló nagyon el vagy tévedve a dolgokkal! Jót nevettem a válaszodon! :D

Amúgy meg szerintem hagyd ott aludni lehet kicsit neked nehezebb de ő könnyebben megszokja! Nem zavarodik össze h most jöhet mész érte aztán meg hirtelen mégsem. Szóval inkább aludjon ott. :) Könnyebb lesz nektek. :)

2013. szept. 4. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm péntekenként 1-ig dolgozott így mindig hazavitte pénteken ebéd után a gyereket. Aztán másik munkája lett ahol 4- ig dolgozik így nem tudta hazavinni a gyereknek nagyon rosszul esett pedig nagycsoportos volt.

Én bent altatnám.

2013. szept. 4. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:

én is úgy csinálom ahogy az utolsó álaszoló írta. pénteken ebéd után elhozom, mert korán végzek. egyszer maradni kellett, persze tudtam előre, meg is beszéltem vele, azt mondtam nem baj. aztán mikor mentem érte, duzzogott, hogy az óvónéni mondta neki, hogy péntek van (nem emiatt, csak hogy jön a hétvége) és nem mentem akkor amikor pénteken kell mennem... :D

(kiscsoportos)

szóval igen, meg tudják szokni :)

ugyanakkor ha nem a közeljövőben hanem hónapokkal később kezdesz akkor szerintem lehet közte egy kis átmenet, de semmiképpen nem akkor amikor lesz már munkád.

2013. szept. 4. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Hazavinnem.

A gyerekek nem butak, pontosan tudjak, hogy a szulo otthon van, es nem dolgozik.

Raersz akkor ott altatni, ha dolgozol.

Majd akkor megbeszeled vele, hogy mostantol ott kell aludnia, mert te sem vagy otthon, stb. Meg fogja erteni.

2013. szept. 7. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!