Ovis korú gyereket milyen külön órára érdemes járatni?
A TSMT nem egy különóra vagy hobbi, hanem egy terápia. Egészséges, jól fejlődő gyerekeknek semmi szükségük rá. Szerintem ezek mind jók: ovis torna, úszás, korizás, lovaglás, síelés, judo, művészi torna, balett, néptánc, zeneovi, agyagozás, kézműveskedés, drámajátékos foglalkozások, idegen nyelv.
Mindenképpen a gyerekkel kell megbeszélni. Elég nagy már, tud dönteni. Ha budapestiek vagytok, menjetek el a nagy sportágválasztóra, most lesz nemsokára, ott megismerheti a különböző sportokat.
A 3. válaszolóval tökéletesen egyetértek, különösen ezzel: "A TSMT nem egy különóra vagy hobbi, hanem egy terápia."
Én az enyémmel jártam suli előtt, nagyon sokat fejlődött, de neki szükséges is volt. A másik gyerekkel nem kellett...
Amúgy milyen lehetőségeitek vannak? Nagyvárosban - Budapesten éltek? Mert akkor ott csak annyi a lényeg, hogy a gyerek mit szeretne (mozgékonyabb és sportolna, kézműveskedne, zenéhez lenne kedve), mennyi pénzetek van és időtök, hogy ovi/munka után még elvigyétek valahová.
Budapestiek vagyunk. 6 éves, nagy csoportos.
5 éves korától jár úszni, ez továbbra is lesz, nagyon szereti, heti egy alkalom, de két edzés.
Mellé szeretnénk még valamit.
Mivel örökmozgó, gondoltam, h jó lenne neki a TSMT - terápia, mert attól tartok, h jövőre elsőben gondjaink lesznek. Utál rajzolni, kézműveskedni. Bár a nevtan-ban nem javasolták, szerintük elég a sok nagy mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!