Hány éves kortól érdemes elvinni a gyereket cirkuszba?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 23:03
1/6 anonim válasza:
Az én kislányom 3 évesen volt:de az első 10 percet bírta csak a többit unta :) . szerintem 5-6 éves már végig üli :).
2/6 anonim válasza:
Mi áprilisban voltunk akkor volt 3 éves és teljesen végigülte. Nagyon tetszet neki.
3/6 anonim válasza:
mi is 3évesen voltunk...tetszett neki ,csak a nagy zajtól volt kicsit "berezelve":(
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 10. 13:15
5/6 anonim válasza:
Kisfiam 2,5 éves volt, mikor elvittem először. 2 órás volt az előadás, nagyon élvezte, szépen ült végig, vagy néha felállt. Egy óriáskígyóval is lefényképezkedett:) Azóta is emlegeti, mindig kérdezi, hogy mikor megyünk megint.
6/6 anonim válasza:
3 éves volt a kisfiam, amikor először elvittük. Ő amúgy nem egy nyugodt típus, nem tud sokat megülni egy helyben. Párszor kimentünk a mosdóba, de élvezte. Második alkalommal pedig egyszer voltunk kint a mosdóban, a legutolsó számnál. Nagyon nagyon tetszett neki. Menjetek nyugodtan, felnőtteknek is, gyerekeknek is hatalmas élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!