Milyen korban érdemes cirkuszba vinni a gyereket?
Figyelt kérdés
Kislányom 3 lesz.Érdemes elvinni ilyen korban?Nagy cirkusz lesz a hétvégén nálunk2012. jún. 4. 12:09
1/7 anonim válasza:
Szerintem kizárt hogy végig bírjon ülni egy több mint egyórás müsort. ha meg nincs egyórás akkor talán.
mi jövöre visszük először 4.5 évesen . most ott tart hogy az egész estés meséket nem tudja végigülni szv. esélytelennek tartom hogy ne kelljen kijönni vele félidőben.
2/7 anonim válasza:
Én elvinném. Nálunk is volt, egy óra hosszas, de félidőben volt 10 perc szünet. Ha lesz szünet elviheted és ha nem olyan eleven.
3/7 anonim válasza:
én alapból utálom a cirkuszt-kicinek is utáltam,férjem is, hangos is,ilyesztő is tud lenni egy kicsinek,sztem bőven ráérsz még vinni majd ha iskolás lesz. mi spec nem megyünk vele h rongáljuk
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez a gyerektől is függ. A mi lányunk 3 éves elmúlt, de vele nem lehet elmenni, mert nem ül végig egy előadást,mindig felállt, hogy odamegy az állatokhoz, a barátnője még nincs 3 éves, ő viszont végig nézett már több előadást is, nem áll fel egyszer sem, őt érdekli az enyémet nem. Úgyhogy mi majd kb. 5-6 évesen visszük legközelebb cirkuszba.
5/7 anonim válasza:
Nem tudhatod előre, hogy mi lesz, vagy nagyon fogja érdekelni, vagy unni fogja 10 perc után. Én is 3 évesen vittem először a lányomat. Ő nem tud egy helyben ülni egy percet sem, még ebédnél sem. Elmentünk a városligetbe, és ott ő könyörgött, hogy menjünk be a cirkuszba a bohócok miatt. Féltem hogy úgysem nézi végig, de végül a másfél órás műsort végignézte, hol az én ölembe ülve, hol az apjáéban, ennyi volt a mozgás. Pedig a bohóc csak a legvégén volt. Szóval ha nagyon érdekli valami, akkor képes végigülni, de őt ismerve magamtól eszembe sem jutott volna cirkuszba vinni. Ott viszont sok vele egykorú gyereket láttam.
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem azért megpróbálom.Ha nem viszem sehova mert lehet nem tud viselkedni,nem is fogja tudni hogy,hogy kell viselkedni.Köszi a válaszokat.
2012. jún. 5. 07:25
7/7 anonim válasza:
az enyém nyugodt és nagyon figyel mindenre így őt 3évesen végigülte a disney on ice-t cirkuszt bármit. imádja általában 2 óra 15perc szünettel, de ismerek olyat is aki 7 évesen is unja mert hosszú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!