Az oviszsákon lévő zsebekbe miket "kell" tenni?
Figyelt kérdés
most kezdi az ovit a fiam,és most pakolom be a zsákba a ruháit,de fogalmam nincs előre mit kell,vagy mit szoktak tenni?Alsóneműket?Cipőt?Innivalót?Vagy mit?2013. szept. 1. 13:08
11/13 anonim válasza:
Mi ma vettük meg az ovis zsákot.
Kétfélét lehetett kapni, az egyik fajtának ketté volt osztva az eleje, 2 kis zseb volt elöl, a másiknál pedig egyben egy nagyobb zseb gumírozott tetejével. Percekig vacilláltam, hogy melyiket vegyem, én sem tudom mit lehet tenni az első zsebekbe, ezért inkább az egy nagy zsebűt választottam, hátha azt jobban tudja majd kezelni a kislányom.
Majd ellesem, hogy a többiek mire használják ezt a zsákot, mit hova pakolnak.:)
12/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
Igen,nekünk pont az van,amin elöl 2 zseb van.Hát,én zoknit,alsógatyát,és a kulacsát tettem bele előre.
2013. szept. 1. 21:55
13/13 anonim válasza:
én is a tartalék zoknit és a tartalék alsónadrágot teszem oda :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!