Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az oviszsákon lévő zsebekbe...

Az oviszsákon lévő zsebekbe miket "kell" tenni?

Figyelt kérdés
most kezdi az ovit a fiam,és most pakolom be a zsákba a ruháit,de fogalmam nincs előre mit kell,vagy mit szoktak tenni?Alsóneműket?Cipőt?Innivalót?Vagy mit?
2013. szept. 1. 13:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nadrág,pulcsi,zokni,alsònemű,pòlò,szoknya vagy rövidnaci.

Innivalòt kapnak.

Tisztálkodási felszerelést az ovonénik kezelik.

2013. szept. 1. 13:17
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi,de a nadrág,pulcsi nem férnek bele elöl a kis zsebekbe.A nagy részbe tudom miket kell pakolni,csak elöl a kicsikbe nem tudom miket szoktak.
2013. szept. 1. 13:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Oda teszed a zoknit,alsòneműt.
2013. szept. 1. 13:23
 4/13 anonim ***** válasza:
üzenőfüzet, hajgumi, csatt, fésű,.... stb.
2013. szept. 1. 13:25
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként meg egyáltalán nem kötelező oda bármit is tenni... Senki nem mondta, hogy hazaküldik a gyereket, ha üres elől a zseb.
2013. szept. 1. 13:36
 6/13 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Utolsó,kedvességed mérhetetlen....gondoltam hogy nem fogják hazaküldeni ha üres elöl a zseb....csupán érdeklődtem miket szoktak odatenni,mivel soha nem volt ilyennel dolgom,első gyerek,most kezdi az ovit.

2013. szept. 1. 13:58
 7/13 anonim ***** válasza:

?

A zsákba, azen belül is egy kis neylon zacsiba: két zokni,bugyi. Másik zacsiba harisnya, póló, hosszú újjú, egy gatyó. Erre azért van szükség, hogyha baleset van cserélni lehessen. Max egy rövidgatyó vagy mellényke.

Azért érdemes kis zacsikba tenni(plusz külön még tenni be zacsit), mert sokszor nem a polcra teszi ki a dadus az összevizezett vagy lepisilt ruhát, hanem beledobja az ovis zsákba.

2013. szept. 1. 14:19
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Akkor is úgy fogalmaztál, mintha tök pánikban lennél, hogy mi lesz, ha nem teszel oda semmit...
2013. szept. 1. 14:20
 9/13 anonim ***** válasza:
:DDD, engem is érdekelt, gondoltam-húúú de jó kérdés, hát ha van olyan anya aki nem tudja :), én is csak nézegetem azt a két zsebet és nem tudom mit szoktak bele rakni, mert a ruha nem fér nagyon bele, szép vasárnapot mindenkinek.
2013. szept. 1. 14:27
 10/13 anonim ***** válasza:

A ruhák a nagyrészben vannak.

A pici részbe én zsepit és hajgumit szoktam tenni.

De volt, hogy üres volt :)

2013. szept. 1. 21:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!