Akinek magánoviba jár a gyermeke, melyikbe jár? Mesélnétek róla?
Meg vagytok elégedve vele?
Miben több, mint egy állami óvoda?
Tanulnak ott nyelvet is a picik?
Hogy érzik magukat a gyerekek?
Milyenek a gondozók?
Milyen az étkezés?
Mennyit ingáztok oda?
Mennyibe kerül?
elnezest a kerdezotol, hogy nem a kerdesre valaszolok. Esetlek tudnatok irni olyan maganovit, ahol etelallergiasokat is fagadnak?
koszonom mindenkinek!
Én akármány állami ovi előtt elmentem, mindenhol kb 100 gyerek rohangált és üvöltözött mint az állat" az udvaron, az összes játék kopott volt, néhány ifa-gumi félig beágyazva a földre, na ebből köszönöm, én nem kérek!
Kulturált ember halkan beszél. A gyerekek is.
Más a gyerekzsivaly, az éneklés, nevetés, kacagás, és más a magára hagyott, rohangálós üvöltős gyerekdömping.
Állami óvódába az adja a gyerekét, akinek nagyon muszáj, mert a havi akár 120-at is kérő magánovira nem futja, vagy abban a kivételes szerencsében van részük, hogy azt a 5%-ot fogták ki ahol normálisak a körülmények.
Én is hallotam rosszat magánoviról, de nem olyan rosszat mint az államiakról, ahol, a kopodár játékoktól, a rosszul szocializált vagy kisebbségi családokba tartozó gyerekektől, a türelmetlen, bunkó óvónőkig minden klappol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!