11-12 hónapos babatokrol meselnetek?
Minden érdekel, amit szívesen leirtok! Miket csinál, mit jatszotok, egyke vagy van tesoja, azt eszi amit ti vagy foztok neki?
Előre is köszönöm!
Szia!
Az én kisfiam is 2 héttel múlt 1 éves.1 éves kora óta nem hajlandó megenni a babakaját,igy együtt eszünk a mi ételünkből.Igen akaratos,ha valami nem sikerül neki hamar felidegesiti magát:D Nagyon szeret barátkozni,imád emberek között lenni.Gyerekek közül inkább az idősebbeket részesiti előnyben,babákkal nem tud mit csinálni.
9,5hónapos kora óta stabilan jár önállóan.Ismeri a fürdés,pancsi,séta,porszivó,kutya,cica stb szavakat.Amit mond is:apa,anya,ejte,de,nem,doggy-kutya (ezeket tisztán)meg halandzsázik is sokat,és még van jó pár szó amit egyszer kimondott,de azóta sem,nem tudom miért.
4 foga van,11hónapos korában jöttek ki egyszerre.Testvére nincs.Imád táncolni,hülyéskedni,szereti az állatokat,igy az állatkertet is.Autóban nem szeret annyira utazni,mert nem bir egyhelyben maradni sokáig.Babakocsiban már inkább megmarad,de jobban szereti tolni maga.Beleteszi a zárba a kulcsot,mutat a kezével ha valamit szeretne,ha megkérdezem tőle pl. hol van apa,akkor elkezdi keresni.Imádja az autókat és minden ami gurul,azokat ugye tudja tologatni.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Hihi az én kisfiam is 11.8kg és 79cm :D
Ő 3,9kg és 51cm született
Ami eszembe jutott még,hogy mindent ki bir nyitni már elég régóta és 11 hónapos korában elkezdett etetni minket amikor ő vagy mi eszünk:D Nekünk 1 naptár van amit minden nap át kell lapozni,ő van rajta vagy mi együtt:)
Milyen érdekes,mennyi hasonlóság van:)
Szerintem nem lusta ő:) Inkább az én fiam túl aktiv amit nemm bánnék ha kicsit visszább adná,mert néha sok.Estére legtöbbször hulla vagyok.
Ti hogy álltok az evéssel?Nekünk 1 hete indult be a nehezebb korszak ezzel kapcsolatban,mert nem engedi nagyon,hogy én etessem.Igy ő próbálkozik kanállal,ami úgy néz ki 10 kanálból 1-2 sikerül a szájába,a többi a földre.Jó lenne ez,ha egy idő után nem unná meg,csak hát igy éhes marad és bőg:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!