7-8hónapos babátokról van kedvete mesélni?
Az én fiam tegnap volt 7hónapos 2hete kúszik kb.egy hónapja kutyázik de mászni még nem mászik.
Üléssel próbálkozik,de még nem tud felülni egyedül.2foga van alul.
A hozzataplálást elkezdtük már 3hónaposan minden nüveges bébikajár megeszik.
Naponta 4x eszik reggeli-tápszer ebéd- főzelék uzsi-tejpép vagy gyümölcös bébikaja vagy joghurt vacsi-tápszer
Ezen a héten megpróbálom uzsira a kenyeret,medve sajttal és valami felvágottal
Nagyon jól elvan egyedül akár órákat is eljátszik a szőnyegén vagy az ágyában.
Éjszakákat végig alussza :-)
Minden szuper.(habár 3 hós hozzá táplálás kicsit korai nekem is)
A mozgásfejlödése pont mint egy átlagos 7 hósnak. 2-3 hét és ülni és mászni fog, ne ültesed, hagyad had csinálja maga. 4-6 hét és állni fog.
A Fiam jövőhéten lesz 8hós. 1 hónapja mászik -de villámgyorsan(kúszás kimaradt), stabilan ül, igazából kutyázással és üléssel kezdte. 2 hete mindenhol feláll, felkapaszkodik ahol tud :) Állandóan oda kell figyelnem , mert mindennapos az esés és a sérülés :)
Nincs foga, jelenleg 8740gr. és 74cm-er. Mindent megeszik, 5,5 hósan kezdtük a hozzátáplálást, egyébként anyatejes. Ő is jól el van egyedül, de már nem marad meg egy helyben, és így kicsit nehezebb már Vele.
Napközben 4 x alszik, kb. 1 órákat, de sajnos éjjel még felkel. Van, hogy eszik is éjjel.
Szerintem korai a felvágott és a medve sajt, de Te tudod....
Kedves Utolsó!
Nálatok lehet, hogy a gyerek még nem áll, de ettől még nem butaság ha valakinek a mászástól számítva egy hónap múlva állt a gyereke. Természetesen nem kapaszkodás nélkül értendő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!