Kedves anyukák! Mesélnétek a babátokról?
Csak 21 éves vagyok és jó darabig nem lesz babám, de már úgy vágyom rá :) sajnos a facebookos babás ismerősök képeit már végig sasoltam vagy 10-szer. Ha gondoljátok mutathattok képet is, de nem muszáj :) Esetleg egy-két történet, vicces, vagy amilyet akartok :)
Köszönöm! :)
Nekem egy 5 hónapos kisfiam van. :) Elég "kalandos" úton született meg, nem igazán tervezett baba, de mostanra már úgy gondolom, hogy szörnyű veszteség lett volna a világnak, ha nem születik meg. Nagyon szeretem Őt és boldog vagyok, hogy van nekem.
Nagyon értelmes, mosolygós, örökmozgó kis pasi. :D Nagyon barátságos az emberekkel, minden érdekli, és mindent nagyon hamar kezd. Már kúszik-mászik mindenfele, egy pillanatra nem lehet le venni róla a tekinteted. :)
Egyedül nevelem őt sajnos, az apukája nem kíván részt venni ebben, de édesapám és a testvérem sokat segítenek. (Anyukám sajnos már meghalt.:( ) 21 éves vagyok, és bár nem így terveztem, már nagyon örülök, hogy fiatalon lettem anya.
Szia!
21 éves vagyok én is, egy 10 hónapos örökmozgó kisfiú nagyon boldog anyukája! Asszem én vagyok a világ legboldogabb embere, hogy van Ő nekem, és a férjem. Imádom, hogy saját családom van. A kisfiamba pedig egyszerűen szerelmes vagyok. :) Imádom minden porcikáját, mosolyát, illatát. Akkora csibész ráadásul, hogy elmondani sem lehet. Már feláll, bútoroknál lépked, és persze mindig olyat csinál, amit nem lehet. Imádja a kutyusunkat szekálni, táncizni, és ha csikizzük. Sokat sikongat, énekel, gagyog. Igazi kis tündérbogyó.
Ő a mi kis Marcink.
4 hónapos hajas baba anyukája vagyok!
Nem volt sima szülés, egy csoda,hogy köztünk maradt egészségesen.
Vele lettünk egy egész!:)
Nagyon szép fiúcska. Gondban is vagyunk, mert jött egy megkeresés egy cégtől,hogy próbáljuk ki a babamodellkedést!
Szívem szerint vonzana maga a képsorozat, amit csinálnának róla, de ezenkívül semmi más nem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!