Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Anyukák, óvó nénik! Lehet...

Anyukák, óvó nénik! Lehet féltékeny egy anyuka egy óvónőre?

Figyelt kérdés

Jelen pillanatban még elméleti a kérdésem. Óvó néni leszek, óvodai gyakorlaton megismertem pár hete egy kisfiút. Nagyon egy hullámhosszon mozgunk, hihetetlen, mennyire különleges fiúcska. Nekem úgy tűnt, hogy az óvónők nem kifejezetten foglalkoztak vele, legalábbis eddig, mert feltűnt, hogy teljesen megváltozott mostanában. Jó irányba! :) Sosem láttam, hogy megölelt volna bárkit is az oviban. Engem viszont egy nap tízszer biztosan, és egész nap mondja, és mondja. Pedig nem egy beszédes fajta. Rendkívül sejtelmes, titokzatos egyébként. Úgy érzem, sosem unnám meg hallgatni. Nagyon kötődik hozzám, és ez kölcsönös. Sőt persze az édesanyjának is mesélt rólam, aki láthatóan nagyon meglepődött, és amit sosem gondoltam volna, hogy épp az anyukája előtt fog megölelgetni. :) Szuper érzés, nagyon megszerettem.

Mivel még a pályafutásom elején járok, így gőzöm sincs, hogy hasonló esetben érezhetnek-e emiatt féltékenységet az anyukák. Vagy esetleg a kolléganők? Mert azért úgy érzem, kissé kinéznek, hisz túlontúl lelkes vagyok, és csak úgy árad belőlem a szeretet a gyerekek felé. Abból táplálkozom.

Mit gondoltok erről anyukák, óvó nénik?

2013. júl. 21. 17:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
jó,ha a gyerek ragaszkodik az óvónénihez-ennek próbálj örülni,hiszen a nap nagy részét együtt töltik.szerencsés,ha az óvónéni le tud ereszkedni az ő szintjükre.én is ilyen vagyok-és nagyon élvezték az apróságok a szülők pedig hálásak voltak.biztos egy picit szomorú volt az anyuka,mikor a kisfia azt mondta,h az én simogatásom a legselymesebb a világon-de ma már jókat mosolygunk ezen..sirva búcsúztunk,most hogy gyesre mentem
2013. júl. 29. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!