Baba- Anyós- féltékeny kutya?
8 hónapos babámat nagyon szivesen vinném az anyósomékhoz, de ott van egy testi-lelki fogyatékos francia buldog aki nagyon féltékeny rá.
Úgy nevelik azt a kutyát, mintha a gyerekük lenne !!
Bent lakik a házban, azt csinál amit akar. Minden csupa szőr, bár igazából az jobban aggaszt, hogy konkurenciának tekinti a babát.
Ha rá is szólnak, kb 1 percig a helyére megy és már megint a baba körül nyafog, ugat a kutya és el akarja érni a baba lábát. Viccesen meg is szokták jegyezni: " Jééé, a Tódi milyen kis féltékeny :D " És nevetnek rajta...
Már tervezgetik a nyarat, hogy milyen sokat fog ott lenni.
Ha meg fogom nekik említeni ezt a dolgot, hogy nem érzem biztonságba a babyt, még én fogom rosszul érezni magam !
Milyen érveket hozzak még fel amiből nem lesz háború ? Nagyon makacsok, ők az okosak, mindig megmondják, hogy mit csináljak... de ez egy másik stori :D
Hát ezen most jót röhögtem...testi-lelki fogyatékos,ez tetszik.
A féltékenysége szerintem javulni fog, az én kutyám (5 éves boxer) is az volt,mostmár hozzászokott a csemetéhez. Nekünk is bentlakásos a kutya kiskora óta,sokkal többet ártottam volna azzal,ha kiszoktatom ha megszületik a pici, na akkor tuti,hogy utálta volna a gyereket,hogy miatta lett kirakva.
Amíg meg anyósodék kutyája hozzászokik a babádhoz,addig nagyon kell rájuk figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!