Vegyes csoprt az óvodában? A kislányunkat olyanba vették fel, ahol lesz 12 "nagy" és 12 éppen 3 éves. Ennek van előnye? Hogyan lehet velük egyszerre foglalkozni?
Figyelt kérdés
#vegyes_csoport
2013. jún. 20. 07:56
11/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Még egy előnye van, hogy a testvérek egy csoportba kerülhetnek, és így könnyebb a beszoktatás.
12/14 anonim válasza:
Nálunk csak vegyes csoportok vannak, soha nem éreztem hátrányát, bár igaz, hogy mindössze 18-an vannak a csoportban és velük 4 nevelő.
13/14 anonim válasza:
Több előnye is van. A gyerekek időnként más korosztállyal jobban szeretnek játszani. Így ezek a gyerekek is találnak barátot. A pesztrálós gyerekek kiélik a gondoskodási késztetésüket a kicsik meg fel akarnak nőni a nagyokhoz. Ha jó a csoport, jók lesznek a nagy példaképek. Nekem most ballagott a fiam, vegyes csoportból. A pár hónapja járó alig három évesek úgy fújták a dalocskákat, hogy csak! Nagyon ügyesek voltak. A fiam hagyott hátra több barátot is, köztük egészen kicsike fiúcskát is. Azt mondják, sajnálják, hogy elballagott, mert neki az én fiam könnyítette meg a beilleszkedést.
14/14 anonim válasza:
nálunk is így van az oviban, de van annyi átfedési idő(amikor a 2óvónő van a csoportban), hogy egyszerre tartják a foglalkozásokat. Az egyik a nagyoknak,amásik a kicsiknek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!