Anyósom feljelentett gyerekbántalmazás miatt. Ilyenkor mi történik? Fognak vele foglalkozni?
Leesett a lépcsőn, természetesen azonnal kórházba mentem vele. Nem lett komolyabb baja, csak egy púp a fején meg egy horzsolás a kezén. Megvannak az orvosi papírok, röntgen stb.
Ez elég, ugye? Úgy tudom, ha a kórházban azt gyanítják hogy bántalmazták a gyereket, akkor hivatalból értesítik a rendőrséget. Ugye így van? Ha ez nem történt meg, azzal tudom bizonyítani hogy nem én bántottam?
Férjem külföldön, még nem tudja. Pénteken jön haza akkor mondom majd el neki.
Összefutottunk a piacon, akkor látta meg a gyerek fején a púpot. Iszik és cigizik, ezért megmondtam hogy csak akkor láthatja ha ő jön hozzánk és józan. Ezért haragszik ránk. De ezt nem néztem ki belőle :-(
Ezelőtt még sosem voltunk kórházban, védőnő rendszeresen jön, mi is megyünk rendszeresen.
Ha feljelentést történt, akkor biztosan tovább viszik. De az orvosok döntik el, hogy bántalmazás avagy baleset.
H az anyósod ilyen, beszélni kéne vele a férjednek. Ha ez sem segít, akkor felesleges szítani a tüzet, kerüljétek egymást.
De a gyereket a nagitól elszakítani, nem a legjobb:/
24hkm
Foglalkoznak majd vele, mert hivatalosan kötelesek ezt megtenni.
Egy szakember úgyis látja, hogy az baleset volt, vagy bántalmazzák a gyereket. A gyermekorvos, védőnő úgyis benneteket fog igazolni, hogy nem vered a gyereket.
Volt, már hogy az én fiam is úgy nézett ki, mint akit agyba-főbe vernek, semmi más nem történt, csak zúgott egy nagyot a motorral. A kisgyerekek esnek-kelnek, normális, ha kicsit "romosak".
(Csak zárójelben jegyezném meg, a bántalmazók nem rohannak a kórházba...)
Ostoba egy némber az anyósod, te szegény! Innentől kezdve, nem hogy felügyelettel, egyáltalán nem engedném a közelünkbe!
Ne aggódj! Ha tényleg lesett és nem te bántottad, akkor ahogy a többiek írták, a doki egyből látni fogja.
Amikor járni kezdett a lányom, rengeteg esett, a kis feje tele volt púpokkal, zöld folt volt a homlokán. Borzasztó volt. Jött a védőnő, és nézte/vizsgálgatta a gyereket, én meg csak mondtam, hogy nem mi verjük, csak esik-kel. A védőnőnk megnyugtatott, hogy egy szakember egyből látja, hogy ezt a gyereket nem verik. Megnyugodtam, hogy nem jelentenek fel :-)
Ha kimennek hozzád kivizsgálni az ügyet, ne félj, meséld el azt is, hogy kitiltottad az anyóst és hogy miért tetted ezt. Hangsúlyozd, hogy félted a kicsit tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!