Mit lehet tenni egy brutális óvónővel? A gyerekeket rendszeresen veri, cibálja, rángatja, kigúnyolja, ordibál velük, lehülyézi őket, ijesztően beszél velük és tartja őket rettegésben.
Először is a gyerekemet biztos nem járatnám ilyen óvodába.
Aztán beszélnék a vezetőséggel. Aztán a szülőkkel közösen valamilyen úton-módon beszélnék vele. Végül,ha így bánik a gyerekekkel, készítenék egy felvételt róla,és beküldeném a rendőrségre. Egy szülő meg ne féljen,ha a gyerekéről van szó,sokkal inkább legyen benne annyi,hogy igenis megakadályozza,hogy ilyesmi történjen a gyerekével!
Ha a szülők ilyenek, hogy nem mernek, akkor magukra vessenek!
Egyébként vannak szervek, amik az óvodákat ellenőrzik, azokat kell felkeresni, ha a falu nem tesz semmit!!!
Ezt egyébként nem tudom elhinni, hogy ilyen van, mert egy csoportban 2 óvónő, 1 dadus van, és azért az a másik 2 ember nem szól semmit!?
Nem a negyede igaz, hanem a negyedét írtam le! Télen úgy tornáztak az óvodában, hogy a gyerekekről levetették a nadrágjukat és a harisnyájukat és kinyitották az ablakokat! És így tornáztatták a gyerekeket. A sapkát télen akkor vetetik le a gyerekekkel, mikor már befőtt a fejük, erről mondjuk tényleg lehetett volna képet készíteni ahogy a gőzölgő fejecskékkel futkároztak az udvaron. A kislány annak ellenére felvette a sálat, hogy az óvónéni megtiltotta neki, mert az anyukája őt úgy nevelte, hogy hidegben csak sálba lehet az udvaron, erre az óvónő úgy rántotta ki a sálat a nyakából, hogy szarik ő az anyukájára a nyakán meg ott volt még délután is a horzsolás vagy mi, ahogy húzta a sálat. Az óvónővel évek óta gondok vannak, az egész szigeten ismerik, csak az óvoda vezető barátnője, de hogy a jegyző miért nem lépet az ügyben azt mondjuk én sem értem. A rendőrségi procedúrának nem tenné ki magát, pláne úgy nem hogy gyakorlatilag nem menne el senki tanúskodni annak ellenére ami történik. Félnek ők is, valószínűleg valakije lehet valakinek, nem tudom. Az óvónők szólnak de csak óvatosan mert féltik a munkájukat. Azért a szigeten nem dúskálnak a munkában, amellett hogy most amúgy is mindenki félti a munkáját.
Engem pont ezek a hivatalos szervek érdekelnének, hogy hova lehet fordulni!?
Egy diktafon egy kisgyermek zsebét úgy lehúzza, hogy az egyből feltűnik, de ha tudsz nekem adni egy linket ahol lehetne egy ilyet venni ami olyan kicsi, hogy egy gyereknek a zsebébe is feltűnés mentesen elrejthető akkor kérlek segíts. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!