Szerintetek az étkezési keményítő mennyivel egészségesebb, mint a rántás? Valaki használja rendszeresen?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 13:06
1/3 anonim válasza:
Szia!
A lisztérzékenyeknek ajánlott!
Bár az én családomban nincs lisztérzékeny, de ha híg lett a főzelékem mindig ezzel sűrítek, mert nekem nem sikerült, soha a sima lisztes rántás elkészítése! Meg persze ez egyszerűbb!
Üdv két gyermekes Anyuka.
2/3 anonim válasza:
Én is ezzel sűrítek ételallergia miatt, de a barátnőm pl. fogyózik, ő a szénhidrát-tartalom miatt használja liszt helyett.
3/3 anonim válasza:
Szia,
én is csak ezt használom, nem rántás és pl. tejföl, hanem étkezési keményítő és főzőtejszín megy a főzelékbe.
Szerintem nemcsak sokkal egészségesebb (nem kell bele zsír vagy olaj, nem kozmál oda stb.), hanem valahogy selymesebb, finomabb is az íze- nekem jobban megmarad a zöldség eredeti ízvilága.
Én arra szavazok, hogy sokkal egészségesebb nemcsak a kevesebb kalória miatt, hanem ami a fontosabb: nem ég oda!
Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!