Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek az étkezési...

Szerintetek az étkezési keményítő mennyivel egészségesebb, mint a rántás? Valaki használja rendszeresen?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!


A lisztérzékenyeknek ajánlott!

Bár az én családomban nincs lisztérzékeny, de ha híg lett a főzelékem mindig ezzel sűrítek, mert nekem nem sikerült, soha a sima lisztes rántás elkészítése! Meg persze ez egyszerűbb!


Üdv két gyermekes Anyuka.

2013. márc. 29. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is ezzel sűrítek ételallergia miatt, de a barátnőm pl. fogyózik, ő a szénhidrát-tartalom miatt használja liszt helyett.
2013. márc. 30. 00:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia,


én is csak ezt használom, nem rántás és pl. tejföl, hanem étkezési keményítő és főzőtejszín megy a főzelékbe.

Szerintem nemcsak sokkal egészségesebb (nem kell bele zsír vagy olaj, nem kozmál oda stb.), hanem valahogy selymesebb, finomabb is az íze- nekem jobban megmarad a zöldség eredeti ízvilága.

Én arra szavazok, hogy sokkal egészségesebb nemcsak a kevesebb kalória miatt, hanem ami a fontosabb: nem ég oda!

Szép napot

2013. ápr. 2. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!