Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért jobb az étkezési keményí...

Miért jobb az étkezési keményítő, mint pl. a teljeskiörlésű liszttel készített rántás/habarás?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert nem ugrik meg tőle annyira hirtelen a vércukorszinted.
2009. szept. 16. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Az elösnek: ez éppen forditva igaz...


De egyébként ez csak divat most, mivel nyugaton tradicionálisan keményitöt használtak és ezt gondolkodás nélkül átveszik most MO-on.

2009. szept. 16. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!