Miért jobb az étkezési keményítő, mint pl. a teljeskiörlésű liszttel készített rántás/habarás?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 15:37
1/2 anonim válasza:
Mert nem ugrik meg tőle annyira hirtelen a vércukorszinted.
2/2 anonim válasza:
Az elösnek: ez éppen forditva igaz...
De egyébként ez csak divat most, mivel nyugaton tradicionálisan keményitöt használtak és ezt gondolkodás nélkül átveszik most MO-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!