Habarást és rántást (pirospaprikával) mikortól ehet a baba a főzelékében?
habarás ugye tejföllel készül, azt elég későn lehet, amikor a tejfölt bevezeted. én 11 hónapos korában vezettem be, ha jól emlékszem most 10 hó az ajánlás.
sima rántást korán, már 6-7 hónapos kortól lehet, pirospaprikával mig minél később, inkább 1 éves kor után mert megterhelő lehet a pocakjának
Hármaska! Ha nem túl egészséges szerinted a rántás és a habarás, akkor te miért is eszed?? Te megbetegedtél tőle ezidáig?
Nem mellesleg, egészségesebb a házi kaja, még ha rántásos is, mint a tartósítóval telenyomott bébiételek!! Nálunk a bölcsiben vannak ilyen korú babák. Szerinted ők mit kapnak heti 5 nap ebédre? Hát azt mint a nagyok. Na az ilyen szülők, mint te, fonják be a szemöldöküket, sűrű levegőkapkodások közepette a heti étlap láttán, mert ott van mindenféle tiltólistás dolog, amit te tuti nem adnál a gyerekednek (üveges gyümilevek, túrórudi, kalács, briós, tejszelet, süti hetente, jó cukros tea, jó cukros kakaó, szülinapokon cukros üdítő vagy szörp csak hogy pár példát említsek...) Készítsd fel magad, mert amit ott kapnak, minden, csak nem bio. ;)
Kérdező, nyugodtan adhatsz a babádnak ilyen ételeket, semmi baja nem lesz.
Szerintem semmi aggresszió nem volt az írásomban...
Inkább a tiédben, hogy ne adjon a babájának ilyen ételeket, mert minden baja lesz, holott nem így van. Mi is felnőttünk, életben maradtunk, nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!