Lehet, hülyeséget kérdezek, de létezik olyan (veleszületett) betegség, amitől nem jön ki a baba foga?
Ó ne gondolj a legrosszabbra.
ha ennyire aggódsz akkor sztem a gyerekorvost meg lehet kérni hogy nézessétek meg röntgennel hogy van-e az állkapcsában fogacska.
de nem hiszem hogy ez alap a félelemre és hogy ezért kiírná-e a röntgent .
sok kisbabának totyogónak nincs még fogacskája v. nem úgy jönnek ahogy a nagykönyvben le van írva. másnak meg egyévesen már a 10. jön.
nyugodj meg valszeg semmi baja a kicsidnek.
Szia.
Igen természetesen van olyan,hogy hiányzik a fogcsíra,és így fog sincsen.Ezt panorámaröntgennel megnézik.Bár hozzáteszem én olyan még nem hallottam,hogy komplett fogsor(csíra)ne legyen,de olyan sok minden lehetséges.Egyébként nem vakargatja,nyűgösködik,nyáladzik,sír,duzzadt piros az ínye?Mert ha ezek vagy legalább némelyik megvan,akkor ott a fogacska csak még nem jön ki.
vidd gyerekorvoshoz ellenőrizésre lehet már rég fogzik csak még nem látod az ínyén hogy áttörte.
Minél késöbb jön ki a foga annál egészségesebb lesz a maradandó fogig ezt ne feledd
lehet egy röngere is beutalnak bár ugy vélem a tejfogat csirákat ezzel nem fogják látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!