Ha teherbeesnek, orokolne a betegsegem?
sziasztok!
ugye en 6,5 honapra szulettem,es esely volt ra h beteg legyek.tehat nekem,erszukuletem,meg izuleti gyulladasom van.es attol felek,h a gyerekem is orokolne
Attól, hogy te korábban születtél, még kihordhatod végig a gyereked - talán érdemes lenne megkérdezni édesanyádat, miért alakult így a szülése.
Ha a betegségeid autoimmun eredetűek, akkor is csak bizonyos százalék esélye van, hogy örökli a hajlamot. Sok embernek van genetikai hajlama betegségekre, de nem mindenkinél jön elő (előhozhatja viszont pl. lázas állapot, életmód, hormonális változások...)
Gyermekvállalás előtt érdemes elmenned genetikai kivizsgálásra és az eredmény függvényében tanácsadást kérni. Szerintem érdeklődj a betegségeid kezelőorvosánál, van-e lehetőséged TB-n belül ilyesmire ill. "ajánlja-e" a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!