Kihez tudok fordulni gyermekbatntalmazas ugyeben?!?!
A segitsegeteket szeretnem kerni, hogy kihez tudok fordulni gyerekbantalmazas ugyben,akik valoban segitenek is! A gyamhatosag es a rendorseg tesz ra magasrol, nagyivben....
A nagybatyamek elvaltak,a gyerekek az anyukanal vannak elhelyezve (sajnos). Az anyukanak van egy uj kapcsolata. Igenam, de az a mocskos fereg (mar bocsanat) a 9 eves kislanyt (aki az unokahugom) minden egyes nap megveri, megtepi. Az 5 eves kisfiut mostanaban nem bantja, de 2 eve korhazban volt,mert ez a mocsadek mikozben megrangatta, belelokte az uvegajtoba, majd az anyukaval egyutt kitalaltak azt a sztorit, hogy a novere csinalta.... miutan hazaernek az ovodabol-iskolabol be kell menniuk a szobaba, nem johet ki es nem kapcsolhatja be a tv-t mig a draga anyuka haza nem jon. Az anyjuk tud mindenrol es egyaltalan nem izgatja,sot meg a pasijat vedi. Az apuka fordult mar a rendorseghez...a gyamhatosaghoz...pszichologushoz, de valodi segitseget sehol nem kapott. A gyerekek mar el sem mondjak neki mi tortenik nap,mint nap...csak annyit, hogy mindegy apa, te ugysem tudsz segiteni. Viszont en sokat vagyok veluk es nekem azert meselnek... A szivem szakad meg ertuk,foleg hogy mennyire latom a kulonbseget a sajat fiam es koztuk. Annyira szeretnek segiteni rajtuk valahogy!!
Gyámhatóság és rendörség. Egyszerüen fogod magad és befáradsz hozzájuk és teszel bejelentést. Ha ez téged zavar mindegy kinek a gyereke, te is megtehetd.
Mire vársz? te miért nem teszel bejelentést? Ha apuka tényleg megtette valamikor akkor arra is hivatkozhatsz, és ha már több bejelntés, feljelentés történt akkor tuti hogy tesznek érte valamit, ha igaz az.
habár nekem kicsit gyerekenek tünsz, azzal hogy amíg anyuka haza nem jön nem nézhetnek tv-t hétközben délután. A másik hogy 9 éves kora pubertás gyereke már rnegeteg szép történetet tudnak kitalálni azért, hogy tv-t nézhessenek, föleg ha mostoha apuka kicsit keményebb velük.
nem ismerem a hátteret de ha én tudnám hogy az unokaöcsém, hugomat bántalmaznák akkor az elsö alkalommal már mennék rendörségre és addig nem hagynám míg nem tesznek ellene valamit, és nem itt kérdezösködnék.
A 9 éves már nagy, és ügyes, adjatok neki egy eszközt, amivel tud bizonyítékot gyűjteni. Pl. hangfelvétel.
Szerezz bizonyítékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!