Hová lehet fordulni budapesten ha 1 éves gyerekem hisztijét nem tudjuk kezelni?
kétszer kellett elolvasnom hogy biztos jol írtad e.1 éves hisztijén mit nem tudsz kezelni???hát lesz az még rosszabb is,lesz 3 éves is,és ovis is,meg kiskamasz meg nagy kamasz.Mit csinál amit nem tudsz kezelni?De linkelek neked egy pár kérdést és szakember válaszát,bár 1 évesről nem hiszem,hogy szó van benne.
Kicsit bővében leírhatnád mit nem tudsz kezelni:
Szerintem ezt a szülőknek kell megoldani. Ha már most segítségre szorultok, mi lesz később?:D
Az én gyermekem is körülbelül ennyi idős. 14 hónapos. Hisztis egy kicsit, de melyik nem az?:D Most kezdi csak igazán próbálgatni az akaratát. Most kell meghúzni a határokat következetetesen, és türelmesnek lenni, 100x elmondani, hogy nem szabad, szép nyugodt hangon. Nézd a szuper dada műsorát. Én sok ötletet merítettem már onnan. És tényleg beválik! Kitartás! Menni fog az! Bízz magadban, és ne kételkedj egy másodpercig sem, mert megérzi a babád.
1 éves és máris ennyire hisztis :-O ?
Fontos,hogy ha te bizonytalan vagy kérj szakembertől segítséget,nehogy később még sokkal rosszab legyen,mert az a jellemző,hogy 2 éves kor körül súlyosbodik a dolog.
Sok sikert és kitartást!
Nevelési tanácsadóhoz.
Bár egyetértek, az egy éves még nem hisztizik. Majd 2 és 3 évesen. Más lehet a dologban. Tényleg leírhatnád konkrétabban, milyen szituációban hogyan "hisztizik", hátha sokkal egyszerűbb a probléma, mint gondolnád.
Köszi a válaszokat azoknak akik segíteni és nem elítélni akarnak azért kérdezek hogy segítsen az aki úgy érzi tud tanácsot adni. Igen: nehézséget okoz, és igen van nagyobb gyerekem tudom milyen a dackorszak.
A születésével nem volt gond de gyógytornára jártunk vele a gézengúzba, ilyen fejlesztő központra gondoltál válaszadó? Ha nem akkor mire, hogyan keressek rá? Szerinted ott ilyesmivel is foglalkoznak?(volt egy kis lemaradása, de már nagyon ügyes, sőt mozgásban a kortársai előtt jár.)
Lehet hogy aki már sok nehezen kezelhető gyereket látott könnyen tudna használható tanácsokat adni, ha esetleg konkrétan tudna valaki szakembert ajánlani, felkeresnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!