Akinek 2-2.5 éven belül volt két császára, mioyen volt a felépülés a másodikból? Hogy bírtál foglalkozni az első hetekben a két éveseddel?
szia. 19honap van a 2 szulésem kozott.
Engem ugyanott vágtak. sokkal szebb lett mint az elozo hegem .
Énis ettol féltem mint te ,hogy mi lessz velem az elso hetekbe, de felesleges volt aggodnom...pedig segitségem is csak az elso 4rnap volt miután hazajottem a korházbol.
Ma pont 2 hete szuletett meg a 2. kislányom.
az elso császárom valami szornyu volt . 2honapig csak lábadoztam utánna. fájt mindenem ,meg élni sem volt kedvem...csak vánszorogtam mint egy 80éves. Most meg ...remekul vagyok .Senki meg nem mondaná ,hogy két hete szultem. elso felallas rémes volt, de utánna mintha semmi nemlett volna...A hegem szinte nem is fájt,jo egy nagyon kicsit,de panaszra sem mélto :) olyan volt mintha lett volna egy kis izomlázom. eltelt két hét és nem is érzem ...szoval 2.határozzottan jobb volt mint az 1. császármetszés .Elso után komolyan elgondolkoztam ,hogy merjek e még szulni :)
Nekem szerencsám van mondjuk eddig .A kicsi eszik alszik .
A nagy segit mindenbe a maga modján :D foz, sopor ,szoval amig én a házi munkát csinélom ,o is lefoglalja magat. mikor szoptatok ,akkor nezun k mesát a you tubon ,vagy verseket mondok neki ,mert azt imádja, vagy olvasunk ,konyvet nézegetunk. nekem egyáltalán nem olyan nehéz mint amire számitottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!