Akinek már volt 2 császármetszése, annak az első fájt jobban, és ment nehezebben a felépülés, vagy a második?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 01:53
1/12 anonim válasza:
Nekem a második meg sem kottyant. Nem fájt a seb, sokkal jobb volt.
2/12 anonim válasza:
Én nem vettem észre semmi különbséget a kettő közt, mindkettőnél hasonlóan alakult a felépülés.
3/12 anonim válasza:
Az első iszonyatos volt, a másodikat fel sem vettem. Hét év volt a kettő között, az elsőnél is császárra készültünk, nagyfokú rövidlátás, és faros fekvés miatt, fájásaim voltak 12 órája, de nem is tágultam, a második az előzmények miatt programcsászár, a kiírt időpont előtt 1 nappal, fájások nélkül. És mégis, az első sokkal nehezebb volt.
4/12 anonim válasza:
Szia!Nekem az első katasztrófa volt, mert köldöktől lefelé végig vágtak, a második szinte semmi, csak egy kis bikinivágás.Most 20 hetes terhes vagyok, és "természetesen"most is császáros lesz, és én is tartok tőle kicsit...
5/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 2,5 hónapom van még hátra, még nem biztos a császár, de benne van a pakliban, és az elsővel megszenvedtem......Sokáig fájt, és gyógyult a sebem, alig tudtam mozogni. Azért érdekel, ha most is arra kerülne a sor, akkor könnyebben viselem-e majd. Köszi a válaszaitok!
2010. júl. 17. 16:44
6/12 anonim válasza:
Nekem sem volt szinte semmi különbség a 2 között, mind a kettő gyorsan gyógyult pedig a két császárom között csak 18 hónap volt!
7/12 anonim válasza:
Nekem az első sem volt vészes, a második 1 évre rá pedig már kimondottan rutinosan ment: tudtam mi hogy lesz, mit kell vele csinálni, plusz a 2 gyerek akkora motiváció volt, hogy gyorsabban épültem fel.
8/12 anonim válasza:
SZia!Nekem 4 hónapja volt a második,de minden szempontól könnyebb volt!A kislányomnál belázasodtam,amikor már itthon voltam,sajnos antibiotikum kellett.Most megelőzve,már hőemelkedésnél elkezdtem kapni a kórázban,mert mindenki tudta hogy láz lesz a vége.Persze tudtam mire kell készülni.Tudtam minél többet kell mozogni annál előbb gyógyulok stb.Már sajnos tapasztaltabb az ember.Első után még 2 hét után is nehéz volt minden,most viszont már 5. napon itthon voltunk és a kádba hajolva mostam hajat,az öltözködés is minden sokkal könnyebb volt!Persze azért minden akaratom kellett hozzá,hisz tudtam itthon vár egy másik csöppség,akinek ugyanúgy szüksége van rád és nem szerettem volna ha egy nyafogós anyukát kap haza!Nem egyszerű.AZért majd írd meg milyen volt,ha tényleg császározni kell,szorítok,talán mégse!Jó babázást!
9/12 A kérdező kommentje:
Oké, mindenképpen megírom majd, hogy alakult. Azért jó olvasni, amit írtatok, mert sokkal rosszabb élményről senki sem írt:)))
2010. júl. 19. 13:00
10/12 anonim válasza:
második semmiség volt az elsőhöz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!