Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek már volt 2 császármetsz...

Akinek már volt 2 császármetszése, annak az első fájt jobban, és ment nehezebben a felépülés, vagy a második?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 01:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mikor én szültem, egy csajnak a második császárja volt, és ő azt mondta, rosszabb, mint az első. Talán 4-5 éves volt az első gyereke. De ne ijedj meg, nem hánykolódott a fájdalomtól, csak rosszabb volt, mint az első.
2010. júl. 19. 14:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Az első, mondjuk az is csak azért, mert én életemben először feküdtem kórházban és első műtétem volt. Igazából azt sem tudtam hol vagyok és nagyon szégyelltem magam. De nem kaptam fájdalomcsillapítót, simán talpra álltam és nem fájt a sebem sem csak ha hirtelen mozdultam nyillalt bele kicsit. A msáodiknál még ennyi se volt.
2010. júl. 19. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!