Mennyit kell várni az első gyed utalásánál?
Figyelt kérdés
Április 26.-ra várom a babát,ha a gyedet ápr.8.-tól igényelném akkor május elején már kapnék?2013. márc. 30. 17:53
1/4 anonim válasza:
Először tgyásra mész nem? Legalábbis én kihasználnám, mert több pénz mint a gyed!
2/4 anonim válasza:
Először a Tgyás van.Én 28 nappal a kiírt időpont előtt igényeltem meg,túlhordtam a babám 2 nappal még a kórházban voltunk amikor megjött az első havi Tgyás.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Bocsi,elirtam nem gyedre,tgyásra gondoltam..
2013. márc. 31. 10:48
4/4 anonim válasza:
Ha időben beadod a papírokat, akkor megkapod már május elején az áprilisit. Nem tudom, hogy a munkahelyed TB-kifizetőhely-e, nekem igen, és nálunk mindig a hónap 15-ig kell leadni minden papírt ahhoz, hogy abban a hónapban számfejtésnél figyelembe vegyék és következő hó elején megkapd, ha később adsz le valamit azt már csak következő hónapban számfejtik és azutáni hó elején kapod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!