Szerinted miért kell a másikkal foglalkozni?
Olvastam a napokban itt pár kérdést és hát őrület, hogy milyen válaszok érkeztek rá... Egyesek most tényleg ennyire unatkoznak, hogy belekösseneke a másik véleményébe vagy tényleg ennyire hülyék?
Ez most kb. olyan, hogy valaki folyékony mosószert valaki meg port használ a harmadik meg mosogatógépet és egymást szapulnák, h ki és miért azt alkalmazza amit.
Szörnyű.. Miért ilyen ez? Miért esik egyeseknek nehezére a TOLERANCIA, elfogadni, hogy létezik MÁS vélemény, tapasztalat az övével szemben??
Teljesen igazad van! Pont ezen gondolkodtam én is a napokban. Általában azért szeretek válaszolni, mert jó érzés, ha esetleg tudok segíteni. Viszont a kedves érintettek miatt már kezd elmenni a kedvem az egésztől. Néha úgy esnek az ember torkának egy eltérő vélemény, vagy szokás miatt, mintha ezek a dolgok vérre mennének. A kérdező is felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy számára melyik válasz hasznos. A többi meg teljesen lényegtelen.
Viszont igen nehéz figyelmen kívül hagyni az arrogáns "hülyéket".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!