Mi alapján választottatok megfelelő óvodát?
Figyelt kérdés
Nyilván a kérdés arra vonatkozik, ahol több lehetőség volt.
Mik voltak a fő szempontok? Mi alapján döntöttetek?
jan. 10. 11:32
11/13 anonim válasza:
A német nemzetiségiből később csak profitálhat. Szerintem ez egy elég egyértelmű döntés, és érdemes előre gondolkodni, főleg ha az iskola, ami az óvodához tartozik jó hely. Ki tudja később mennyire lesznek telítve az osztályok, lesz-e lehetősége máshonnan bejutni.
12/13 anonim válasza:
Nálunk több ovi van a környéken, de a körzetes legnagyobb oviról nyilatkozták a legjobbakat. Mivel a fiam olyan, mint én, nagyon függ a személytől, aki foglalkozik vele, én óvónőt kerestem, aki jól tud bánni ezzel a korcsoporttal. A programokat, képzéseket mind tök fölöslegesnek tartom ilyen piciknek, mármint így jó ha van, de én is el tudom vinni bárhova, ha akarom. Viszont az óvónő életre szóló traumát tud okozni, ha egy idióta, és ezt nem lehet később csak úgy megoldani. Ha viszont nem jár táncra vagy ovis angolra, akkor se marad le semmiről.
13/13 anonim válasza:
1.gyereknél a fejlettsége és óvónők alapján, megszívtuj, óvónő elment, egy alázós kis pályakezdőt kaptunk,aki semmit nem csinált.
2.gyereknél a képességei szerint, ott is 3 óvónőváltás volt 3 év alatt, de legalább normálisak voltak. Viszont gyakorlatilag semmit nem csináltak,csak megőrizték a gyerekeket.
3.gyereket a körzetesbe adtam, nem volt túl jó híre, de a jó hírűekkel sem voltam elégedett. Arra törekszem,hogy a lehető legkevesebb időt legyen ott. Nincs gond a gyerekekkel, a dadus egy kiégett,kiabáló vénasszony, de az óvónő jó fej. Viszont ezek a projektek látványosak, de a gyerek itthon többet tanul,mint ott,bármiről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!