Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kisfiamnak ajánlanátok olyan...

Orszosz kérdése:

Kisfiamnak ajánlanátok olyan óvodát Budapesten, ahol az angol nyelvet napi szinten gyakorolják és a sport kiemelten fontos, van úszás is? Ahol igazán törödnek a gyerekekkel? Uszopingvin nem tetszett. Allami es magan is johet!

Figyelt kérdés

#óvoda #magánóvoda #államióvoda
jan. 22. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
...gyerekkor egyszer van egy életben, és relatív rövid időszak...
jan. 22. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig pont az Úszópingvint akartam mondani, mert idajárnak a barátnőm gyerekei és nagyon szeretik. Aztán megnéztem a nevét, mert nem tudtam és pont az amit te írtál hogy nem jött be 🤷‍♀️ ebből is látszik hogy különbözőek a tapasztalatok mindennel.
jan. 22. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is a pingvint írtam volna, oda járt a nagyobbik és most a kisebbik gyerekem. Persze nem mindenkinek tetszhet ugyanaz, lehet más a benyomás, de nem hallottam, hogy más ovi ennyire sportközpontú lenne, mint itt. Nekünk nagyon bevált.
jan. 22. 12:37
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Nalunk a logopedus baromi merges erte. Teljesen maskepp kell a hangokat formalni, a magyar nyelv fejlodeset szerinte egyertelmuen akadalyozza, ha bezavarunk ovis korban az angollal. Aztan ki tudja.
jan. 22. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Családunkban van két kisgyerek 2 és 5 évesek. Angolul és magyarul beszélnek. Nincs semmi baj a magyar kiejtésükkel, inkább a ragozással, de amúgy teljesen érthetően és jól beszélnek magyarul (és angolul is, angol bölcsi/oviba járnak). Esetleg ha valaki beszédhibás, annak lehet gond. A gyerekek rendkívül jól és könnyen alkalmazkodnak élethelyzetekhez.
jan. 22. 12:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem érzem hogy magyarázkodnom kellene. De azért megteszem.

Az angol azért fontos, mert ő saját maga szeret angolul beszélni, és angolul előbb tanult meg három éves létére számolni, mint magyarul. Nem erőltettük, nem beszéltünk hozzá, és se tv se telefon nem megengedett. Utazások alatt figyelt. Ő szeretné az angolt. Illetve 36. hétre született, 51 cm-rel, ezzel szemben 3 év 3 hónaposan 108 cm. Gyorsan nőtt, sajnos görbül is hiába tornázunk. Az úszás nekünk azért fontos, hogy a hátizmai megerősödjenek. Pontosan azért írtam, hogy a lelki fejlődése is ugyanolyan fontos, mert az úszó oviban ötször úsznak, plusz minden nap van másik sport is, és amikor bementem nekem nem volt szimpatikus. Az sem, hogy két terem van, és igazából nincs belátás az óvodai életbe, mert vagy buszok viszik, vagy le kell rakni az épület előtt a gyermeket.

jan. 22. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg - nem tudom milyen, de - a Sport11-Ben van egy ovi - onnan hordják le mindig a gyerekeket úszni azok az edzők, akikhez mi járunk.
jan. 22. 14:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom!!!!! ❤️❤️❤️ Szerintem ez lehet: [link] Szuper!!
jan. 22. 14:44
 9/9 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk a 4.keruletből nem járnék vele nap mint nap.
jan. 22. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!