Orszosz kérdése:
Kisfiamnak ajánlanátok olyan állami vagy magán óvodát Budapesten vagy Budai oldalon, ahol a sport része a napnak (akár 15p tornateremben, van úszás is legalább heti szinten? Ahol igazán törődnek a gyerekekkel?
Figyelt kérdés
ápr. 11. 16:05
2/7 anonim 

válasza:

Nálunk az összes állami oviban van torna,nyílt napon mindegyik ezt mondta. Úszás,karate,balett,korcsolya meg persze sima torna.
4/7 anonim 

válasza:

Úszó pingvin, mindkét lányuk odajár(t).
6/7 A kérdező kommentje:
Tudnátok segíteni milyen állami oviról van szó? Nekem az említett óvoda nagyon nem tetszett, voltam ott, két helyiség van három csoportnak, és szerintem nagyon feszített a tempó.
ápr. 17. 13:34
7/7 anonim válasza:
Hogyha az úszó pingvin nem tetszik még van a morzsa óvoda is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!