Mennyi az ovis csoportpénz?
Figyelt kérdés
Gyűjtötök csoportpénzt? Ha igen, mennyit? Mennyi lenne reális egy állami óvodában, ahova kb.mindent vinni kell? Milyen befizetési szisztéma jött be nektek?
Szeretnénk kialakítani a sajátunkat, ezért nagyon érdekelnek a tapasztalatok, meglátások.
szept. 26. 02:26
A kérdező szavazást indított:
Nem gyűjtünk pénzt, max. célbefizetés van.
Havi 100-1000 Ft
Havi 1001-2000 Ft
Havi 2001-3000 Ft
Havi 3001-6000 Ft
Egy- vagy kétszeri befizetés van egy évben, 1000-10.000/ év
Egy- vagy kétszeri befizetés van egy évben, 10.001-20.000/ év
Egy- vagy kétszeri befizetés van egy évben, 20.001-40.000/ év
Egy- vagy kétszeri befizetés van egy évben, 40.000 felett/ év
Más a szisztéma, hozzászólásban
37 szavazat
1/20 anonim válasza:
2 oviba jártak a gyerekeim, az elsőben csoport és gyümölcspénz is volt, előbbi 1000, utóbbi 2000, tehát ott 3000 ft/hó/fő volt. A második oviban gyümölcsnap van, be vagyunk osztva, hogy ki melyik nap visz 2 kg gyümit, itt csak csoportpénz van. 1500 ft-ot fizettünk mind a 2 gyerekre. Tavaly ballagott a nagy, ott a havi 1500-akon felül egy tizest még be kellett adni májusban a ballagásra.
3/20 anonim válasza:
Havi 1500, de én például befizettem egész évre előre, nekem úgy egyszerűbb.
6/20 anonim válasza:
Semennyit. Költse az állam azt a pénzt ránk, amit a határon túl elszór
7/20 anonim válasza:
Azèrt aki 1-2000ret mond havonta ,hova?Minek?Arra a kis virágra?Nálunk tavaly 2000 ft volt egy èvben,szerintem keveseltèk,mert most 500/hó.Ez mèg reàlis szerintem.
9/20 anonim válasza:
500/hó De decemberben duplát fizetünk mert a mikulás csomag nem jön ki annyiból. Legtöbben ezt egyben befizetik mert nem egy eget rengető összeg.
10/20 anonim válasza:
10.000/év, amit lehet fizetni részletekben is, ha a szülőnek jobb. Vannak külön fizetős programok, amiket a szülők megszavazhatnak hogy legyen-e, ha igen, akkor plusz pár ezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!