Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvónőnek joga van eltíltani...

Az óvónőnek joga van eltíltani 2 gyereket egymástól az oviban?

Figyelt kérdés

Kisfiam legjobb barátját napok óta nem engedi a kisfiam közelébe az egyik óvónő. (Váltás után a másik óvónő engedi)

Állítólag a kisfiú szülei szóltak a bizonyos óvónőnek, mert az én fiam nincs jó hatással a másik gyerekre.

A szülőkkel minden nap találkozom, egyik se mondott nekem semmit, a kisfiamtól tudtam meg a dolgokat. Holnap bemegyek és beszélek az említett óvónővel is, de nem értem miért az a megoldás ha eltiltják őket egymástól más szülők kérésére. A kisfiam szomorkodik, nagyon szereti a kispajtását, sosem ártana neki szántszándékkal. Pontosan mit kellene tennem?

nov. 28. 17:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
86%
Óvónővel is beszélnék, de úgy hogy a másik gyerek szülei is benn vannak.
nov. 28. 22:56
 22/22 anonim ***** válasza:

Beszélnék a helyedben a másik szülőkkel és az óvónőkkel hogy konkrétan mi a bajuk, akár együtt is mindannyian.

Az ovodának kezelni kell bent a dolgokat, biztos hogy bent is látják hogy együtt nem okésak a gyerekek, bemondásra tuti nem tiltják el őket.

Nálunk is a lányom nem lehet egy másik közelében, mert akkor biztos balhé van. Mindkét gyerek amúgy békés, másokkal remekül elvannak, de egymás mellett sem tudnak megmaradni, annyira utálják egymást.

Az óvónők figyelnek hogy ne ültessék egymás mellé őket, és ne legyenek párok soha. De ez a csoport érdeke is, és a feladatuk hogy kezeljék. Nálatok is a csoport érdekét veszik figyelembe, biztos van amit nem látsz, vagy nem akarsz látni.

nov. 30. 03:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!