Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvónőnek joga van eltíltani...

Az óvónőnek joga van eltíltani 2 gyereket egymástól az oviban?

Figyelt kérdés

Kisfiam legjobb barátját napok óta nem engedi a kisfiam közelébe az egyik óvónő. (Váltás után a másik óvónő engedi)

Állítólag a kisfiú szülei szóltak a bizonyos óvónőnek, mert az én fiam nincs jó hatással a másik gyerekre.

A szülőkkel minden nap találkozom, egyik se mondott nekem semmit, a kisfiamtól tudtam meg a dolgokat. Holnap bemegyek és beszélek az említett óvónővel is, de nem értem miért az a megoldás ha eltiltják őket egymástól más szülők kérésére. A kisfiam szomorkodik, nagyon szereti a kispajtását, sosem ártana neki szántszándékkal. Pontosan mit kellene tennem?

ma 17:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
En beszelnek az ovonovel.
ma 17:09
 2/20 anonim ***** válasza:
46%
Igen. Neveld meg a gyereked.
ma 17:11
 3/20 A kérdező kommentje:
Sajnos csak holnap reggel tudok beszélni vele, ma nem ő volt.
ma 17:14
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

Hát első körben elgondolkodni, miért nem akarják a szülők, hogy a gyerekük a tiéddel barátkozzon, miért érzik, hogy rossz hatással van rá.

Az én fiamnak is van egy kva neveletlen kispajtása, akitől csak a rosszat tanulja és az én fejemben is megfordult, hogy kéne véget vetni ennek a barátságnak, csak a kisfiú 2 házzal arrébb lakik meg egy csiportba is járnak, és így elég nehéz megoldani.

ma 17:14
 5/20 anonim ***** válasza:
75%

"miért az a megoldás ha eltiltják őket egymástól más szülők kérésére."

Mivel nem kötelezhetnek, hogy neveld meg a gyereked, így nincs más megoldas.

ma 17:15
 6/20 A kérdező kommentje:
2-es, nálunk megvan nevelve! Sajnos át kell adnom a gyereket 2 hetente az igazi apjának, olyankor mi is egy “teljesen másik” gyereket kapunk vissza! Ott megy a videojáték és tv ezerrel, korlátok nélkül. Amíg nem tudsz mindent, ne okoskodj!
ma 17:16
 7/20 anonim válasza:
74%
6-Így is meg kell nevelned...ez nem okoskodás...
ma 17:17
 8/20 anonim ***** válasza:
83%
Attól meg nem lesz neveletlen egy gyerwk, hogy tévét néz. Mi a másik szülö problémája a te gyerekeddel, mit csinál vele, ezt derítsd ki.
ma 17:19
 9/20 A kérdező kommentje:

Állítólag pókembereset játszottak és otthon is a kisfiúk azt folytatta egyedül…

(Ezt a másik óvónő mondta ma, aki figyelve rájuk engedi őket együtt játszani továbbra is.)

ma 17:21
 10/20 anonim ***** válasza:
82%

Igen.

Az én fiam se alhat az egyik kisfiú mellett, ha lehet akkor próbàljàk napközben is elkülöníteni öket,mert ha ketten együtt vannak veszélyesen hü...

A kisfiú nagyon rossz hatàssal volt az enyémre, mivel ő is fogékony az ilyenre, jobbnak làttàk az óvónők ha szétrobbantjàk őket.

Nekem nincs ezzel problémàm.

Ők tapasztaljàk hogy mennyire rendbontóak együtt.

Az említett fiúcska egyébként màssal is problémàs, de keuelhetőbb. Mivel az én fiam kissebb, így jobban befolyàsolható, na meg mint mondtam csibész ő is, ezért ez a legjobb megoldàs.

Szülőként nekem említették a dolgot, hogy semmi gond a gyerekeimmel, csak ha xy-nal van egy kupacban és hogy erre gondoltak.

Szóval tàjékoztattak is a dologról. Gondolom a fiúcska szüleit is

ma 17:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!