Mennyire tolerálják ezt más ovikban?
"emiatt baromi sokat hiányzott az enyém."
Nem emiatt hiányzott sokat a gyereked, hanem mert eredendően sz*rabb immunrendszerrel rendelkező típus. Az én gyerekem kb. sosem hiányzik ovisként sem, pedig oda is bemennek más beteg gyerekek, de rám ütött, én se voltam sosem beteges, felnőttként se vagyok.
Ennyi. Mire kijönnek az első komolyabb tünetek, nem csak a kis orrfolyás, hanem a láz, a hurutos durva köhöges, egyebek, addigra már rég lefertőzték a többieket a gyerekek. A tiédet is. Hiába nem viszi másnap az anyja, a tied már akkor is beteg.
Nem véletlen, hogy ugyanabba a csoportba járva is vannak gyerekek, akik minden második héten otthon vannak, meg olyanok, akik évi 3-4 alkalommal betegek, pesig egy közösségben vannak.
Nàlunk nem szólnak ha kicsit folyik az orra egy pàr napig, vagy köhécsel (nem fuldoklik, vagy hörög)
Viszont nem is jellemző hogy a nyakig taknyos gyereket beviszi bàrki is...
#13mal egyetértek. A lànyom kb 3x volt beteg egy évben ovis koràban ( volt olyan hogy a dokinő felhívott hogy elköltöztünk e mert nagyon régen voltunk nàla) Vasból van!
Bezzeg a fiam!
Màr 2 éve jàr közösségbe, de még most is ugyan ott tartunk. 1,5 hét ovi 1 hét itthon.
Ugyan az az óvoda ugyan az a csoport.
Ő ilyen.
Nálunk is azt mondják, hogy csak teljese egészségesen menjen, esetleg minimális orrfolyás, köhögés már nem fér bele. Én otthon tudok maradni vele, mert van pici testvér és tényleg 1 hét után meg is gyógyul, utána semmi baja.
Viszont a vicc, hogy az óvónők meg folyton köhögnek és fújják az orrukat..
Nálunk egy kis köhögés, orrfolyás belefér. Azt mondták, hogy ha a doki engedi akkor ők is.
A fiam most kezdte az ovit, jelenleg 4.hete köhög folyamatosan (akármit csinálok nem hagyja abba), egyéb baja nincs.
Viszont tesóméknál ha napközbe köhint a gyerek egyet, már délután mondják, hogy nem kéne vinni betegen.
#14 vok
na nekem a délben hozzam haza a nagyot, soha szóba se került
Szóval ez gondolom nagyon intézmény függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!