Èrdeklődni szeretnèk, hogy utazàs elötti covid tesztet egy 3 évesnek hogy csinàlnak? És ennyi idősen mennyire toleràljàk?
Nekem 3 hónapos gyereket kellett teszteltetni műtét miatt.
A szájába kotort bele, meg az orrába, de az igazából csak az orrcimpa volt, nem sírt, kicsit a fejét húzta.
Másnap azonban, amikor a kórházban a befekvés előtt megcsinálták neki a gyorstesztet, akkor benyúltak rendesen az orrába, ordított szegény.
Ha magán úton csináltatod, szerintem ott nem kínozzàk meg a gyereket.
3.vagyok, annyi még, hogy próbáltuk a Medicoverben csináltatni, mert ott a PCR olyan, hogy csak szájba nyúlnak. Sajnos a videki klinikán ilyen kicsi gyerektől nem tudnak venni, Budapestre meg nem mentünk fel emiatt.
Ha ti ott laktok, esetleg érdemes megérdeklődni, mert ott a PCR is csak garatos.
Kérdés hova mentek. Háziorvosok közül vannak akik elfogadják az odavitt friss orrsziporszi váladékot is.
4 évesemmel úgy tudtunk menni, hogy elmondtam előre mi fog történni és hogy utána elmegyünk cukrászdába. Amíg az orvos előkészült, mondogattam neki, hogy itt vagyok, gyors lesz, gondoljon a cukrászdára. Kellemetlen volt neki, tartani kellett a fejét mert sírt közben, de tényleg gyors volt és hamar elfelejtette.
Próbálj ne izgulni előtte, mert ha érzi hogy valami miatt aggódni kell, ő is átveszi.
Fiam 2 éves
20 sec sírás- szipogás volt.
Orron keresztül vették..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!