Esztike25 kérdése:
Üdv mindenkinek!Erdeklödni szeretnék hogy ha gyesen vagyok de otthagytam a régi munkahelyem akor megy a munkaevem vagy sem ?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! érdeklődni szeretnék gyesen vagyok viszont ez le fog járni most szeptemberben és érdeklődni szeretnék hogy hogy tudnék gyerek mellet dolgozni?2022. jan. 20. 03:28
1/4 anonim válasza:
A GYES szolgálati időnek számít. Ha lejár, a gyerek megy oviba, te meg keresel új munkát.
2/4 anonim válasza:
Úgy, hogy szeptemberben bölcsibe, oviba adod és mész dolgozni. Ahova akarsz.
3/4 A kérdező kommentje:
És ha az előző munkahelyem otthagytam viszont most le fog járni a gyes akor ez a három év amit ithon töltöttem beleszamit majd a munakevembe?
2022. jan. 21. 07:14
4/4 anonim válasza:
Igen, szolgálati időnek számít. De várhattál volna az otthagyással, ha lejár a gyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!