Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Akiknek már jár egy ideje az...

Akiknek már jár egy ideje az óvodába, mennyi probléma van az óvónőkkel, óvodával?

Figyelt kérdés

Azt hittem, jó óvodát választottunk, az elején elengedtem pár dolgot, de igazából elég komoly gondok vannak az óvónőkkel. Már befejezzük itt az ovit, mert ez az utolsó év.

Akiknek ovis korú gyerekük van, mennyi gond van az óvónőkkel? Szívesen külditek őket oviba, mert jó kezekben vannak? Vagy vannak aggályaitok, feszültségek?

okt. 9. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kislányomnak borzalmas óvónői vannak. Teljesen alkalmatlanok, nem is értem miért ezt a szakmát választották. Ha nem alszik az a baj, ha fejlesztés után viszem vissza az a baj, ha rossz a kedvük vagy idegesek a szülőkön vezetik le. Búvalbass.zott nők. Semmi vidámság. 2 év van hátra. Már most várom hogy vége legyen. Amúgy mindenki más normális, igazgatónő, dajkák, takarítók, stb...

Csak az a jó nekik ha egy gyerek kisangyal...

nov. 9. 08:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerencsére a mi ovonoink aranyosak.A mellettünk lévő csoportban meg egy boszorkány van🥲Úgy kiabál ,hogy a gyerek mindennap meséli ,hogy az xy csoportból hallják az ovonenit ordítani.
nov. 9. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!